PARTYINFO

 

FESTIVÁLEK 2006

Datum konání:
29.07.2006 - sobota
Místo konání:
location unknown
DJs:
Nelud (Jzdcrew), Free Monkeys (Triopice.Cz), Juris (Djjuris.Com), Ian Fuzzy (Jzdcrew), Sidewinder (Reform.Cz), Martini (Jzdcrew), Papioil (Jzdcrew), Tráva (Lex Rec) Lucasch Vs Coma (Strobe.Cz), Rusty Fox (Jzdcrew), Jerry (Apokalypsa.Com), Siki (Jzdcrew)
Live:
Johny F Vs Crazyhorse, Random (Sk), Monoriderz, Jordy (Strobe.Cz/Jordy.Cz)
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
Popis:
Lokace bude upřesněna, více informací prozatím na: JZDpromotion - GSM : +420 603 157600, ICQ: 256 124 103, start 12:00
Line-up:
12.00 NELUD /JZDcrew/
13.00 JOHNY F vs CRAZYHORSE /live/
14.00 FREE MONKEYS /triopice.cz/
15.00 JURIS /djjuris.com/
16.00 IAN FUZZY /JZDcrew/
17.00 SIDEWINDER /reform.cz/
18.00 MARTINI /JZDcrew/
19.00 RANDOM /live-SK/
20.00 Monoriderz /live/
21.00 PAPIOIL /JZDcrew/
22.00 JORDY /LIVE/ (strobe.cz/jordy.cz)
23.00 TRÁVA /Lex REC/
01.00 LUCASCH vs COMA /strobe.cz/
02.30 RUSTY FOX /JZDcrew/
03.30 JERRY /apokalypsa.com/
05.00 SIKI /JZDcrew/
 
 
Festiválek 2006 u Rudimova na Zlínsku
Informace k Festiválku 2006 který se koná již podeváté. Přinášíme informace o vystupujících na jednotlivých stageích a dalšími pikantnostmi o festivalu samotném.
 

Jedná se již o devátý ročník multižánrového festivalu, který je zasazen do příjemného prostředí louky uprostřed lesů nad malou vesničkou Rudimov v okrese Zlín. Letošní ročník již podruhé spojili síly hned tři organizující agentury /UNART, JZDpromotion, POHON/, které vytvořili tři nezávislé pódia, jež vám nabídnou opravdu pestrou směs kapel a djs. Velikostí je to jeden z těch menších českých festivalů (počet návštěvníků se počítá do tisíce), což má určitě svoje kouzlo. Protože asi každý, kdo měl možnost na vlastní kůži zkusit atmosféru velkých festivalů (Noc plná hvězd, Rock for people apod.), ví že méně někdy znamená více. Do Rudimova tedy můžete klidně vzít i svoji babičku a přitom nemusíte mít strach, že ji trefí šlak při pohledu na desetitisícový dav pod gigantickým pódiem s megawatovou aparaturou :-).


A na co se lze tedy těšit? Na hlavní scéně dostávají každoročně příležitost kapely, které se teprve snaží dostat do širšího povědomí posluchačské veřejnosti, což ovšem v žádném případě neubírá na kvalitě akce, ale naopak se stává její hlavní myšlenkou. Tyto budou jistit skupiny, které by se daly přirovnat ke stálému vybavení české klubové a alternativní scény. Mezi ně určitě patří crossoveroví klasici Jolly Joker & PBU, s elektronikou koketující Stephunk T, jehož členové si prošli skupinami jako Sebastians a Luquid Harmony, opět zavítají i další neúnavní experimentátoři Mashy Muxx, nebo třeba pražští OTK. Pozornost si ale jistě zaslouží i hosti ze slovenska, ať už se jedná o taneční nálož v podobě Pudinku Paní Elvisovej či Ska2tonics, jejichž název asi mluví za vše.


Druhou KAMIKAZE stage bude mít tradičně na starost agentura JZDpromotion, která letos zopakuje úspěšný model z minulého ročníku. Takže pátek bude patřit opět hip-hopu a v sobotu by se zde měli střídat djs hrající house a techno. Mezi hlavní hedlainery patří bezesporu pražské seskupení PRAGO UNION, projekt, za nímž stojí bývalý člen Chaozzu Kato aka Deph. Slovensko zastoupí drsní hoši z Prievidze HLAS REALITY, metan city bude zastupovat početná grupa SNADNÁ INICIATIVA a za valašský hip-hop budou rapovat P-N-P & VOLNÝ PRO100R z Vizovic a ZLOMENNÝ PEZ z Valašské Bystřice. Mezi kapelami se navíc budou střídat ještě djs a nebudou chybět ani zástupci beat boxu.


V sobotu čekejme směsici house, tech-house, techna či progressive. K našemu velkému zklamání nedorazí již avízovaný DJ TRÁVA, který utrpěl komplikovanou zlomeninu dolní končetiny při automobilové nehodě (více na www.djtrava.com). Za Trávu zaskočí jeho dlouholetý kamarád, francouzský DJ Pat Heart, vlastním jménem Patrick Thomas, přijíždí z rodné Francie do České republiky celkem pravidelně od roku 1996. Jeho zajímavé a zábavné sety jsou typické prolínáním různých stylů od house (jazzy a funky), jungle, drum'n'bass po breakbeat a big beat. Ve svých vystoupeních představuje u nás málo slyšený francouzský a švýcarský house. Dalším z hlavních hostů sobotní KAMIKAZE stage je brněnský matador hající barvy apokalypsa týmu DJ JERRY. Dále uslyšíte zástupce spřátelených agentur Reform ze Zlína, Strobe z uherského Hradiště a samozřejmě i pořádající JZDpromotion. Ze Vsetína dorazí Free Monkeys, což je hudební projekt klubu Tři opice, tíhnoucí k house music. Dalším live projektem, který se Vám na KAMIKAZE stage představí, je electro projekt v podání dje Sunrise s názvem Monoriderz, o ženský pěvecký doprovod se postará mc Akea.


Letos to bude již podruhé co se na Festiválku objeví třetí Pohon stage, který se z původně zamýšleného chill-outu změnil v plnohodnotnou stage. Pátek se přímočaře ponese nejdříve v breakovém duchu (Sax, Kotlyk, Kumite), aby se během večera zatápělo pod kotlem (Mooka, Golly) a připravila se půda pro Pana mixéra dje X. Morpha, kterého si nelze představit bez jeho dvorní MC Lobotomie. Po nich však bude kázat ameny Gasmask 71, jehož vystoupení bych nedoporučoval pro slabší povahy. To sobota bude více různorodá a zaměří se i na živé kapely a projekty, čímž se dramarurgií bude blížit více minulému ročníku. Ke slovu se dostane hip-hop v podání kapely 4021 (nový to projekt Sysala z Naší Věci), na pomezí stylů budou balancovat jak Jazzoo, tak i Laila a spojení elektro-video-láska slibuje projekt Midi Lidi. S djs za gramofony to bude podobně, takže se připravte na dávku hip-hopu (Ixxs), housu (Paluch), breakbeatu (Marcco), ale i DnB a tekku (Jungle Unit sound, Mafoks) a od takového Mr. Kanystra můžete očekávat cokoliv.


Tolik k programu, o ostatních účinkujících a další důležité informace se dozvíte z oficiálních stránek www.festivalek.cz. Samozřejmostí bude bohaté občerstvení (pivo, alko, nealko, klobásy a jiné mňamky), Kokteylový bar s fotbálkem, energy stan, čajovna a velký vojenský stan jakožto přístřešek pro případ deště. Na blízké louce je dostatek prostoru pro Vaše stany. Těšíme se na Vás.



FESTIVÁLEK ´06 "Ulámbátar festival city"

Rudimov u Slavičína
Pá 28.7. - So 29.7.2006 | start 17.00
entry 300,- dva dny | entry 200,- jeden den
www.festivalek.cz



MAIN stage :
 
Stephunk T /CZ-UK/
Jolly Joker & P.B.U /Praha/
Mashy Muxx /Brno/
The.Switch /Praha/
Puding Pani Elvisovej/Kosice /SK/
Ilegal Illusion /Bílovec/
Lakva /Otroky-Gottysh/
Depresy Mouse /Vsetín/
Gentleman´s Club /Hranice nM/
Landmine Spring /Strakonice/
The Raw/Slawex/ Barricade/Kroměříž/
Nšoči /Kroměříž/
Ska2tonics/Blava /SK/
More Bad News /Brno/
X-Core /Znojmo/
OTK /Praha/
Chmury /Slawex/
Jazzubs /Gottysh/
Nedělní chvilka /Příbor/
Pavilon M2 /Hr. Králové/



KAMIKAZE stage :
www.jzdpromotion.cz
 
DJ Karel /Vsetínské podzemí/
Tomeboy /live/ vs DJ Pojem /Gottysh/
P-N-P & Volný pro100r /Vizovice/
DJ U-Kazz /Kroměříž/
Zlomenný pez /Valašská Bysřice/
DJ Necro /Ostrava/
Snadná iniciativa /Ostrava/
DJ L-owa /1.st DMC in Action CZ-SK/
Prago Union /Praha/
DJ U-Kazz /Kroměříž/
Hlas reality /Prievidza/SK/
Nelud /JZD crew/
Johny F. vs Crazyhorse /live/JZDcrew/
Free Monkeys /live/3opice.cz/
Juris /djjuris.com/
Ian Fuzzy /JZD crew/
Sidewinder /Reform.cz/
Martini /JZD crew/
X-Basse /Reform.cz/
Monoriderz /live/Gottysh/
Papioil /JZD crew/
Jordy /live-Strobe.cz/
Pat Heart /Afrodrops/France/
Lucasch vs Coma /Strobe.cz/
Rusty Fox /JZD crew/
Jerry /Apokalypsa.com/
Siki /JZD crew/ 
 


POHON stage :
www.pohon.cz
 
Sax /Študlov/
Kotlyk /Pohon crew/
Kumite /Stoned Raiderz /Prostějov/
Mooka /JZD promotion crew/
Golly /Pohon crew/
X.Morph & MC Lobotomia /Redrum-Fléda/Brno/
Gasmask 71 aka Shade /Basstards/Olomouc/
Ufo /Pohon crew/
Spool /Pohon crew/
Alko Break Team AllStars
Paluch /Vsetín/
Ixss /Vsetínské podzemí/
4021 /live/Brno/
Mr. Kanystr /Reform/Zlín/
Jazzoo /live/Brno/
Laila /live/Hranice na Moravě/
Midi Lidi /live/Hranice na Moravě-Brno-Praha/
Marcco /solidsessions.com/Brno/
Helmut & Elwira /Jungle Unit Sound/Brno/
Mafoks /JZD promotion crew/

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016