PARTYINFO

 

HOUSEELEMENT

Datum konání:
21.07.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Elent (K.Lázně/Prag), Marty K (LQD), Sweder (dj-sweder.com/Prag), Martin Frank (czBeat/Prag)
Info:
http://www.volny.cz...
liquidliberec@atlas.cz
Popis:
vstup 50 czk
Line-up:
22:00 – 24:00 Martin Frank
00:00 – 01:30 Elent
01:30 – 03:00 Sweder
03:00 – 04:30 Marty K
 
 
Nová residentní noc Houseelement v Liquidu
Nová Residentní noc dj Marty K Houseelement na kterou přijala pozvání pražská trojice djs startuje právě 21.7.2006 v klubu Liquid. Tato noc se bude prolínat pestrým zvukem tanečního house až techhouse.
 

Marty K hodně dbá na výběr djs, kteří jsou ostřílení a mají spousty zkušeností za gramofony. Kluby kde vystupovali tito djs už Vám napoví: Cz Beat, Karlovy Lázně, Radost FX … Pokud budete mít zájem můžete se o hostech dočíst více na jejich webových stránkách. martinfrank.org , dj-sweder.com. Na tento večer jsem připravili HAPPY HOUR a to od 01:00 – 02:00 bude stát vodka BOŽKOV 15,- a Vodka FINSKÁ 30,- 



Bio DJ Sweder:

DJ Sweder se taneční muzice věnuje víc než 10 let. Prošel několika pražskými i mimopražskými diskotékami kde se snažil prosazovat tu nejkvalitnější taneční muziku. V posledních letech však nachází své místo v podnicích, které se zaměřují převážně na klubovou muziku. Jeho sety se skládají hlavně z melodických vocal houseových hitů, ale můžeme v nich nalézt i klasické houseové či electrohouseové záležitosti.



Bio DJ Martin Frank:

Martin Frank, rezidentní dj z pražského nově otevřeného legendárního klubu CZBeat, se začal zajímat o taneční hudbu v cca 15ti letech. Tehdy jako clubber a pozdějí jako dj začal striktně prosazovat prvky electra do všech aktivit, které u něho souvisely s taneční hudbou. V začátcích jeho hraní můžeme sledovat spíše progresivní tvrdší beaty ,které později vyměnil zcela za zvuk electrohousu s prvky minimal electra. V jeho začátcích věril na dokonalost digitalní hudby, a proto používal ke svému hraní programy Ableton Live!. Později se ovšem seznámil s dvojící djs Diga a Šmuk, se kterými založil skupinu Audiocollective a na rozdíl v protikladu k ostatním djs přecházi na vinylové desky. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží experimenty a ne pouze pouštění. V této době se stává také promotérem v pražském music baru ArtCoctail, kde později realizuje svoji striktní Electro noc Electricity. V nynější době Martin spolupracuje s klubem Czbeat na rezidentních akcích s jeho plány prosazení oblibenosti zvuků Electra mezi široké spektrum clubberů.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016