PARTYINFO

 

EJECT HOUSE

Datum konání:
21.07.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Císařská louka
DJs:
Lillou (roxy), Airto (roxy/golfo), Bo.dan (roxy/bukanyr.cz), Rosi (bluesound), Ollgoy (hapu bar)
Info:
http://www.mejdanyzm.cz
Popis:
start 18:00, vstup 100 czk
 
 
Eject House v pátek na Císařské louce
Jste-li nuceni zůstat o víkendu v rozpálené Praze, doporučujeme vám navštívit sympatický houseový open air s názvem Eject House. Akci pořádají Mejdanyzm a v pátek na Císařské louce uslyšíte sety Lillou, Bo.dana, Airta nebo Rosiho.
 

Předminulý rok jsme jsme počali jedno z našich party dětí s názvem EJECT HOUSE. Zrodilo se v našich hlavách jako alternativa letních open air festivalů, převážně pro lidi, kteří zůstávají o prázdninách v Praze a mají v oblibě kvalitní house party konající se mimo klubové prostory.

Náš potomek EJECT HOUSE je zase o rok starší a snad také moudřejší než při svých prvních krůčcích v jeho mejdanům zasvěceném životě. Má spoustu nových kamarádů, snaží se moc nezlobit, pokukuje po holkách a zbožňuje house music.

A kdo jsou jeho velcí kámoši a po které holce kouká nejvíc? Největší alotria poslední dobou vyvádí asi z partičkou z klubu Roxy a proto si také pozval na své mejdlo hned tři jeho zástupce. Neposedného parťáka Bo.dana (roxy/bukanyr.cz) a eklektického elektrikáře jménem Airto (roxy/golfo), se kterými se seznámil na Bukanýru. Ti dva se neustále snažej Ejectovi přebrat jeho srdcovou záležitost, všemi oblíbenou djane Lillou (roxy). O její přízeň také usiluje největší výtržník dj Rosi (bluesound), bez kterého ten náš malej zlobivec nedá ani ránu. A aby toho nebylo málo jako support byl pozván lamač dívčích srdcí dj Ollgoy.

Jak tato zapeklitá situace letos dopadne? Tech houseová kráska Lillou má narozeniny a tak se budou pánové jistě snažit ji potěšit svými sety. Bo.dan zahraje house & progressive house s prvky electro, Airto samozřejmě electro house, Rosi rozmanitý a nabitý house a Ollgoy bude tahat samá esa z oblasti world music.

Na místě se můžete opět těšit na bohatě zásobený grill, výčep piva a tři zastřešené bary - DJs bar s tanečním parketem, ozvučený Cocktail bar - se zajímavou nabídkou míchaných drinků za asistence zkušeného barmana a samozřejmě místo pro odpočinek - Chill Out bar.

V pátek 21. července se na Vás na Císařské louce těší EJECT HOUSE a samozřejmě celá jeho rodina, která si říká MEJDANYZM.

Fotky z našich mejdanů:

První ročník EJECT HOUSE v roce 2004 se konal v krásném prostředí bránické louky (fotky zde: http://www.mejdanyzm.cz/ejecthouse/index.htm). Druhý ročník, díky komplikacím s pronájmem, proběhl na houseboatu „U bukanýra“. Na fotky se podívejte zde: http://www.mejdanyzm.cz/bukanyr/index.htm.
Pro letošní třetí pokračování jsme zvolili osvědčené místo v areálu „CINDA“ na Císařské louce, kde jsme již tento rok společně s Bluesound djs pořádali velmi úspěšnou akci Čáry 2006 - fotky zde: http://www.mejdanyzm.cz/cary2006/index.htm.

EJECT HOUSE

kde: Císařská louka, Praha 5, areál CINDA
datum: pátek 21.7. 2006
spojení: bus - 241,172,126, 253, 244, 248, 198, 321, 105, 255, 129, 317
tram – 12, 14, 54
přívoz: každou hodinu od botelu Vodník
start: 18:00 hod.
DJs: Lillou (roxy), Airto (roxy/golfo), Bo.dan (roxy/bukanyr.cz), Rosi (bluesound),
support: Ollgoy (hapu bar)
vstupné: 100,- Kč

A nezapomeňte na naše další děti na Císařské louce :))

V pátek 4.srpna novorozenec BROKEN ISLAND - drum & bassovej cucák a jeho parta djs Koogi, Juanita Juarez aka Brooklyn, Anakin, Sweg, Akira a Rido.

V pátek 1.září záškolák LAST MINUTE - houseová rozlučka s prázdninami - djs Wega & Kim Pixa aka WeKi, Airto, Rosi a další

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření pořadatelů k Eject House
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016