PARTYINFO

 

PLASTIQUE 12

Datum konání:
21.07.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Marwin Shamma
Live:
Bullerbyne
Info:
http://www.plastique.cz
Popis:
start 22:00, dívky do 23:00 vstup zdarma, kadeřnická show by Radikální Sekce Bomton
 
 
Bullerbyne na dvanácté Plastique v Radosti
Ani v červenci nepřijdete o svou oblíbenou klubovku v pražské Radosti FX. Dvanáctý díl Plastique ozdobí brněnská kapela Bullerbyne a určitě i djský set Marwina Shammy, kterého si pozvali rezidenti Tvyks s Vectifem.
 

PLASTIQUE se opět hlásí o slovo. Je tu červenec a koho by napadlo, že již příští měsíc oslaví tato party své první narozeniny. Rok to byl vskutku zajímavý a naše děťátko roste jako z vody. Hrdě můžeme prohlásit, že se PLASTIQUE zařadila mezi pilotní evropské electro večery a že si získala zasloužený respekt jak mezi umělci, tak mezi hudebními kritiky. Narozeninový dárek chystáme, ale stále jsme se nerozhodli, co nadělíme, tudíž zatím jen datum, kterým je pátek 17.8.2006.

Ještě předtím, než se vrhneme do bouřlivých oslav je tu však party s pořadovým číslem 12.
A kdo, že na ní vystoupí? Po delší době se u nás po svém návratu z Portugalska představí náš dobrý kamarád a skvělý DJ Marwin Shamma, který nám zajisté představí žhavý electro zvuk, který si dovezl ze své několikaměsíční stáže, protřelý několika výbornými vystoupení v této jižní zemi.

Jako další hosté se v koncertní podobě představí kapela BULLERBYNE z Brna. Tahle partička toho má za sebou již opravdu hodně. Pamětníci zajisté vědí. Jejich současný zvuk naleznete na www.myspace.com/bullerbyne a myslíme, že většina z vás bude valit oči, jaká kapela to vyrostla v našich končinách. Potenciál mají vskutku obrovský, při prvním poslechu si přijdete jako na koncertu Underworld říznutých s Fischerspooner. Jsou opravdu  skvělí a jejich vystoupení bude lahůdkou.

Oba residenti Tvyks a Vectif se zajisté také nenechají zahanbit. Vectif dorazí rovnou ze svého turné, které zahrnuje španělské kluby Cafe Del Mar a El Divino a především vystoupení v největším klubu světa Privilege na Ibize. Tvyks dorazí s čerstvým materiálem z Londýna.

L´Oreal Proffessionel pro Vás připravil Plastique Lab & show salonu Radikální sekce Bomton.

Enjoy!

Těšíme se na Vás.

PLASTIQUE 12
acid house – dirty disco – discopunk – hardrock – new wave – electroclash – electrofunk – electrohouse – rockhouse

pá 21/7/2006
RADOST FX CLUB
Start 22:00 / 10 pm
Plastiquegirlzz zdarma do 23:00

Residents : VECTIF & TVYKS
www.myspace.com/vectif, www.myspace.com/tvyks
guest
DJ  
MARWIN SHAMMA
& live performance by
BULLERBYNE
www.myspace.com/bullerbyne
extras : L´OREAL PROFESSIONEL PRESENTS  PLASTIQUE LAB & SHOW BY SALON RADIKÁLNÍ SEKCE BOMTON

www.plastique.cz
www.myspace.com/plastiqueparty

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016