PARTYINFO

 

NUMARK TRANCE CONFERENCE

Datum konání:
21.07.2006 - pátek
Místo konání:
Přestavlky - KD
DJs:
Dolphin vs Sally J, Thomas Coastline (www.crashdjteam.com), Drastics (www.ntc-music.cz)
Info:
http://www.ntc-music.cz
info@ntc-music.cz
 
 
Klubovka NTC v Discocentru Přestavlky
Přinášíme informace ke klubové noci NTC která se koná 21.7. v Discocentru Přestavlky.
 

NTC 21.7. v Discocentru Přestavlky.

NTC expanduje na jih. V pátek 21.7. přijďte zapařit do Discocentra Přestavlky, nedaleko Prčice, ano nedaleko místa, kam každoročně několik set lidí pochoduje z Prahy v rámci známého pochodu Praha - Prčice. V Přestavlckém Discocentru se na Numark Trance Conference představí DJs Dolphin vs Sally J a Thomas Coastline www.crashdjteam.com a doplní je Drastics www.ntc-music.cz .

Všechny tyto DJs  jste měli možnost vidět a slyšet na American Audio stagei na akci M.Burian and Friends s Paul van Dykem v pražské T-Mobile aréně. Je na vás připravena dávka kvalitního tranceu od progressivních beatů až po drsnější tech-trance. Krom skvělé muziky se můžete těšit na skvělý klub s bary naplněnými až po okraj chlazenými drinky všeho druhu za vynikající ceny a spousta dalších překvapení. Více o klubu naleznete na www.discocentrum.cz  

Volné lístky na tuto akci můžete vyhrát v rámci pořadu Numark Dance Conference, v pondělí od 20:00 na Danceradiu. Více info naleznete na www.ntc-music.cz a nebo na www.crashdjteam.cz Tak neseďte doma a jděte k vodě a od vody přímo do Discocentra v Přestavlkách na další z vydání putovní tranceové klubovky NTC. Těšíme se!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016