PARTYINFO

 

FULL ON PARTY VOLUME 02

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Hala Harfa
DJs:
Chris Liberator (suf, uk), D.A.V.E. The Drummer, 69 Db (fr), Sonny (aa, nl), Spindoktor Ries (nl), Dejff (dejff.com), Solarartist (freakdjs), Ska (killerz, ee), Miss Louzy (elektroboot, tdk, nl), Z-Aires (mayapur)
Live:
69 DB (fr)
Info:
info@full-on.nl
 
 
Chris Liberator a D.A.V.E. The Drummer dnes na Harfě
Pořadatelé dnešní Full-On na Harfě slibují techno-party, jakou Praha dlouho nezažila. Kdo loni navštívil první Full-On, určitě si jeho druhé pokračování nenechá utéct. Fotky z příprav pro vás připravil Jedi.
 

Na místě jsou ještě dva zelené lasery, po levé a pravé straně hlavního podia a jeden plněbarevný přímo uprostřed mezi DJs. 6 gramofonů je zde samozřejmostí + Roland TR 909 pro Davea.

Ozvučení je kompletně od firmy Noise Control Audio, UK.

Pro úplnost přidáváme ke stažení podrobný plánek jak to bude dnes na Harfě vypadat.

Vzkaz od pořadatelů:

Tahle party je tu pro lidi, kteří sami vědí, jak se chtějí bavit. Nemá v line-upu žádné popové jméno, které přitáhne masy. Je vyváženou kombinací světel, zvuku, prostoru a atmosféry. Důraz je kladen na celistvost a na vylepšení chyb z minulosti. Účelem je, aby každý, kdo přijde, měl osobní zážitek o kterém bude rád dlouho vyprávět kamarádům...

Věříme, že k tomu napomůže i přátelský line-up DJs, kterým jde o podobnou věc. Hrát na-plno. Full-on. Zároveň si myslíme, že Praha dlouho takovouto Techno party nezažila. Na místě je připraveno také několik překvapení a hlavně spousta dekorací. Hala Harfa jako kdyby se oblékla do podzimního kabátu...

V předprodeji se prodalo potěšující množství vstupenek, takže atmosféra by měla být ok.

Více informací najdete na www.full-on.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016