PARTYINFO

 

SPACE ME 2 STARS

Datum konání:
21.07.2006 - pátek
Místo konání:
Tři Dvory - Azyl Music Camp
DJs:
Spejbl, Carione, DiscoForce(SK)
Info:
http://www.azyl.dns4.name
moveyourbody@email.cz
 
 
Hudební produkce v Azyl Music Campu
Pozvánka na celé léto do Azyl Music Campu který leží ve Třech Dvorech u Kolína. Campování, sport, koupání a od pátku do neděle nonstop muzika to vše si můžete vychutnat dle libosti po celé léto.
 

Ahoj lidi, srdečně Vás zveme na free AZYL MUSIC CAMP ve Třech Dvorech u Kolína (cca 4km po silnici 322 na Týnec nad Labem a Pardubice. Jak název napovídá jde o příležitost vypadnout na víkend z města do přírody k vodě a muzice a za málo peněz si užít uvolněnou a underground atmosféru.


Krásné prostředí v přírodě u jezera, letní zahradní restaurace, beach volleyball, strictly underground style, free atmosphere možnost campingu a rozhodně a především  house music a spřízněné electro beaty, samozřejmě taky chill out, drum and bass, techno, koncerty, atd. atp. Také Vás chci všechny povzbudit: kontaktujte nás a také se trochu zapojte pokud máte chuť. je zde prostor pro hudbu, nějakou tu výstavu, koncerty, sportovní a jiné vylomeniny.  Prostor též disponuje dostatečným zastřešením takže v případě deště není žádný problém a zábava může nerušeně pokračovat!!!


Co se týče programu produkce probíhá: od pátku 21 hod do neděle více méně non stop s tím, že jednou za čtrnáct dní je pátek vyhrazen rockovému koncertu, přes den se hraje chill out, acid jazz, jemné beaty a pod a večer pak house, techno, acid atd. Vstup je zdarma.


Doprava: cca každou hodinu vlakem z Masarykova nádraží do Kolína a pak cca 1hod pěšky směrem na Týnec nad Vltavou a Pardubice do vesnice Tři Dvory a pak do koupaliště za vesnicí.

www.azyl.dns4.name

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016