PARTYINFO

 

FACE @ BUKANÝR

Datum konání:
10.08.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Mary Love
Info:
http://www.bukanyr.cz
lukas@bukanyr.cz
Popis:
start 22:00
 
 
Další Face @ Bukanýr začátkem srpna
Desátý srpnový den na House Boatu U Bukanýra mejdan Face @ Bukanýr tentokrát s Mary Love.
 

Měsíc se s měsícem ruku v ruce sešel a tak se desátý srpnový den na House Boatu U Bukanýra opět dočkáte párty Face @ Bukanýr. Rezident této akce DJ Face si ke gramofonům zve zajímavé hosty a nejinak tomu bude i tentokrát a po větší odmlce ho za gramofony v průběhu večera několikrát vystřídá žena.

Zbystřit by měli všichni ti, kteří už nějaký ten pátek (ale i čtvrtek) v programech klubů postrádají jméno DJane Mary Love! Lenka pobývá momentálně pracovně v Londýně a do České republiky si jen na chvilku odskočí. Vy tak máte jedinečnou příležitost vychutnat si nové desky, které si sebou z Anglie přiveze. Navíc nezapomeňte, že tahle dáma není vůbec žádnou zelenačkou a  její sety byly vždy vystavěny z oduševnělých placek s tajuplnou atmosférou, u nichž se tak úžasně sní s hlavou v oblacích.

Baví-li vás deep house a electro house a nebudete ve čtvrtek 10. srpna vědět, co s načatým večerem, pak se určitě zastavte. Grilovačka, chlazené pitivo, fotbálky, pozorování vltavské hladiny, to všechno je u nás dovoleno. Zrovna tak vám nabídneme parket pro vaše taneční kreace a ke všemu vás rádi uvidíme... Muzika se na vás začne hrnout vteřinu po osmé!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016