PARTYINFO

 

INSOLATION - ZRUŠENO

Datum konání:
26.08.2006 - sobota
Místo konání:
Strážovice - Sportland Babylon
DJs:
Boss, Daho & Ginger, BB Mike, Lucasch, Beksy, Paul Hawk, Liner
Live:
Elektrabel
Info:
http://www.sportlandbabylon.cz
insolation@sound44.com
Popis:
vstupné 100 czk
kyvadlová autobusová doprava z Kyjova, zastřešení parketu
 
 
Insolation Open Air byl zrušen
Party Insolation Open Air, která měla proběhnout tuto sobotu byla bohužel zrušena, důvody najdete níže v tiskovém prohlášení.
 

Jižní Morava, konkrétně Kyjovsko, je oblastí se svébytným typem jak mentality, tak kultury, jež tvoří tradiční hodnoty typu krojované hody, košty vína apod. 

Nutno však podotknout, že takřka jakýkoliv tvor, který se pokusí dát prostor alternativním žánrům elektronického typu, pohoří. Totéž se stalo i nám. Je tedy smutnou povinností vám oznámit, že po celodenním vyjednávání jsme nuceni akci Insolation open-air, která měla proběhnout tuto sobotu 26. srpna 2006 v areálu Sportland Babylonu u Strážovic, zrušit. Důvodem tohoto kroku je spojení nemalého množství anonymních, slušně řečeno, "udavačů" a údajně problematické umístění areálu Sportland Babylon, který funguje, nutno podotknout, již "nějaký ten pátek". Přesněji řečeno, majiteli areálu byl "naznačen" následující fakt. Pokud by byl areál Sportland Babylon s přiléhajícím parkovištěm využíván k akci Insolation open-air, došlo by k ohrožení bezpečnosti příchozích návštěvníků, neboť by museli překonat silnici 1. třídy. Dle policie ČR by tak došlo k porušení zákona a následným sankcím. Blíže zmiňované "skutečnosti" nám byly oznámeny dne 22. 8. 2006, tedy 3 dny před zahájením party. Tzv. laicky řečeno, party Insolation open-air byla zrušena 3 dny před jejím startem z důvodu přednášky policie ČR na téma sporné umístění celého areálu, který je v provozu několik let! Pokud vám onen důvod připomíná spíše vyššími kruhy nalezenou záminku, vězte, že nám taktéž. Za zmínku stojí skutečnost, že minulý víkend areál navštívilo minimálně 200 lidí za účelem rockové akce, která proběhla bez jediného problému.

Bohužel není v našich silách kruté rozhodnutí zvrátit! Po té, co jsme byli nuceni díky udavačům a následnému vyjádření města a policie ukončit štafetu "Jančovek", jsme nuceni ze stejného důvodu ukončit i finální přípravy party Insolation open-air, ZA COŽ SE VÁM VŠEM ZE SRDCE OMLOUVÁME!
Nyní se tedy nacházíme v situaci, kdy nám jakákoliv pořadatelská budoucnost připomíná pouze boj s větrnými mlýny, jinými slovy, další party na Kyjovsku jsou "vo hvězdach".

 
Insolation Open Air ve Strážovicích

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016