PARTYINFO

 

DIGITAL SUN

Datum konání:
16.09.2006 - sobota
Místo konání:
Mariánské Lázně - koupaliště Lido
DJs:
D-Bridge (UK), Brooklyn, Akira, IM Cyber, Win.cent, Kozich, Davsan, Honey, Leed, Hanzall, Chito, MC Turner, Royal HiFi, Cofee B
Live:
Indy & Wich, Prago Union, West Point
Popis:
charitativní akce pro Ústav sociální péče pro duševně postižené v Mnichově na Karlovarsku
start 16:00, vstup 150/170 czk
Line-up:
DRUM AND BASS STAGE
16:00-17:30 vítěz soutěže Mini DJ CHAMP
17:30-19:30 Hanzall vs Chito
19:30-20:30 Davsan
20:30-21:30 Win.cent back to back Davsan
21:30-22:15 Win.cent
22:15-23:00 THAI JUNKTION & WIN.CENT (live)
23:00-00:00 JUANITA JUAREZ & MC TURNER (USA)
00:00-01:30 D BRIDGE (BAD COMPANY/UK)
01:30-03:30 IM CYBER back to back AKIRA
03:30-05:00 Kozich
05:00-06:00 Leed

HIPHOP & REGGAE STAGE
16:00-18:30 Maniac
18:30-19:30 Indy & Wich
19:30-22:00 dj Skupla & dj Büphe
21:30-23:30 West Point a DM Groove
23:30-00:30 Prago Union
00:30-04:30 Royal Hifi (reggae projekt)
 
 
Digital Sun: poslední informace a line-up Festival Digital Sun zahájí DJ Panorama
Mini DJ Champ: představení dalších účastníků
Představujeme vám další várku DJů, kteří se přihlásili do soutěže Mini DJ Champ a nabídli ke stažení svoje demo sety.
 
Nažhavte sluchovody, mladí talenti jsou tu!

Zahrát si po boku D-Bridge (BAD COMPANY/Exit Rec./UK) na festivalu Digital Sun je asi slušné lákadlo. Díky němu jsme zjistili, že na domácí scéně je celá řada dosud neznámých jmen, z nichž některé si zaslouží jistě větší pozornost. Takže to napravíme teď hned. Můžete si stáhnout sety některých budoucích nadějí naší scény a přečíst si i pár řádků nejen o jejich postoji k drum and bassu. Druhá část přihlášených jsou DJs: CALOOSH, ADAM KAY, TRAUMA.T, GOTIA, FLAVY, SOUNDBOY, GRAFFO, ELWIRA, RUDE BOY a PANORAMA. Tak se připravte na porci drum and bassu všech žánrů v jejich podání!

Ostatním neobjeveným talentům za mixpultem připomínáme, že mají už jen pár dnů na to, aby poslali link na svůj set a krátké info o sobě na minidjchamp@centrum.cz. Termín vyhlášení jsme kvůli velkému zájmu „opozdilců“ trošku posunuli – a to až na 7. září!

Cyberpete
Jeho první slova v mailu: „Ahoj, dozvěděl jsem se o soutěži a tak se chci i já pokusit o výhru a zahrát si s D-Bridgem..“ My říkáme, že tenhle klučina má moc pěkně udělané webovky a rozhodně big up za jeho produkci. Možná o něm ještě ledacos uslyšíme!

BIO: http://www.dk-dj.com/showpage.php?name=bio_cyber
SET: http://www.dk-dj.com/music/cyberpete/cyberpete_drop_the_melody.mp3

Caloosh
Jeho první slova v mailu: „Boh!.Doufám, že nevadí že jsou oba setíky lehce pod 30 minut? Jestli jo, pošlu vám link na 70 minutovej.“ Krom toho je sympatická idea, kterou při hraní zastává, a totiž (sám prohlašuje): „V Djingu se vždy snažím spojit dvě skladby v jednu novou, která by měla znít lépe než originál.“

BIO: http://reform.cz/inside/booking.php?id=2abfd02db809cf85584b299fff2f050d
SET: http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fcaloosh%2Ereform%2Ecz%2Fsety%2Fdratmix%2520%28master

Adam Kay
Jeho první slova v mailu: „Styl: Liquid funk,Tech-step, hraju od roku:2003, produkuju od roku: 2006, jsem z Jablonce nad Nisou, hrál sem v menších klubech jako: Xt3, Eclipse, Comix, Rychta.... Oblíbené labely: Hospital, Blue Saphir, Santorin, The Contrast, Sprahead.“ A my jsme si o něm zjistili, že má povedený profil na Myspace. Nejedna slečna určitě touží potkat Adama, a to nejen za gramofony ;) Nám se zase líbí jeho snaha produkovat. Ve skladbě Planet X hraje na city. Nice one, jen trochu promakat harmonie padů a piana a v budoucnu nám může vyrůst další milovník deepy melodií a tónů!

SET: http://www.megaupload.com/?d=LUBNB85J  

Trauma.T
Jeho první slova v mailu: „Ahoj, chtěl bych se přihlásit do soutěže, posílám odkaz na muj set...“

SET: http://www.wenkowsound.com/music/Doox_ToMiHoTedaVyndej_Jungle_set.mp3

Tak tenhle týpek má rozhodně smysl pro humor. Na strákách wenkowa si můžete stáhnout notičky, jestli mi teda rozumíte, tak, jak to máme rádi. Co, Ivánku?

DJ Gotia
Jeho první slova v mailu: „Ahoj, posílám odkaz na svůj setík a v příloze nějaké informace o sobě. Setík je tentokrát bez zpěvačky.“ Zjistili jsme, že tenhle klučina ze Šternberka si zahrál třeba na pořádném mejdanu – festivalu v Glastonbury!

SET: http://www.nakurvu.com/music/djgotia.mp3
BIO: http://www.stonedraiderz.wz.cz

DJ Flavy
Jeho první slova v mailu: „Všichni mi říkají Miky. Je mi 19 let a bydlím v Ústí nad Orlicí. Na gramofony hraju asi 3/4 roku... Za tu Dobu jsem založil s kamarádem RETRO SOUND CREW! Máme na kontě přes 10 akcí. Z toho tak na 4 bylo přes 100 lidí a na třídenním free Open airu jich bylo asi přes 250! Hráli jsme taky ve Vysokém Mýtě v klubu Fastwell, kde jsme měli celkem úspěch!“ No, vypadá to, že Flavy se nám celkem solidně shrnul. Držíme palce do budoucna, třeba i při šetření na Technicse ;)

Set jsem nahrával bohužel ze Stantonu str8-50 (řemínkáče)! Občas je tam slyšet, že se to zlehoučka rozjíždí, ale snažil jsem se to vychytat… Nejde mi až zas tak o tu výhru, ale zajímal by mě váš názor! Podle mě jde spíš o zábavu.... Neříkám, že bych si rád někde nezahrál...“

SET: http://www.megaupload.com/?d=A0TCKS21

Soundboy
Jeho první slova v mailu: „Tady je link na muj demáč na Digital Sun, omluv pls ty výpadky mixáku a občasný přeskočení jehly.“ O tomhle člověku jsme si zjistili, že se jedná skoro o drum and bassového vědátora, sám o sobě tvrdí, že pracuje jako neurofyziolog ve Fyziologickém ústavu Akademie věd v Praze. Rád míchá různé žánry, nejen DnB. A svůj mix nahrál exkluzivně pro naši porotu. Big up!

SET: http://rapidshare.de/files/30202096/Dj_Soundboy_Digital_sun_mix_2006.mp3

Graffo
Jeho první slova v mailu nemá cenu komentovat. Bál se, jestli není příliš pozdě. A protože se stejně bálo několik dalších lidí, tak jsme termín soutěže prodloužili. Jinak Graffo patří k Frutta crew a roztáčí to na jihu. Zjistili jsme, že tenhle klučina rozhodně tíhne k vyhopsaným trackům.

SET: http://www.graffo.wz.cz/track.htm

Elwira
Jeho první slova v mailu: „Momentálně máme stránky v rekonstrukci, takže nemohu poslat žádný odkaz.“ My říkáme – nevadí. Od toho je tu tahle rubrika. Elwira je Brňačka, která hraje už od nějakých 17 let (teď je jí 22). Říká, že Djing je prioritou jejího života. Nebo alespoň jednou z nich. Profesně se totiž věnuje grafice. No, pokud jste ji nikdy neslyšeli, stahujte…

SET: http://www.jungleunit.com/download/dj_elwira__promo_2006.mp3

Rude Boy
Jeho první slova v mailu: „Jmenuju se Ruda Matějček (Rude Boy), hraju zhruba rok a půl. Zahrál jsem si všude možně v Praze (residence v o2 baru a rozjíždějícím se Tousteru, jinak třeba Akropole, Roxy chillout, LeMirage, Rádio 1, Punto Azul, Matrix) i v Čechách (Wéčko ve Varech, nedávno Inspiral s majitelem labelu BluSaphir Jay Romem z Německa...).“ Představil se nám pěkně, kluk jeden šikovná. Hraje prý všechno od liquidfunku po liquidpunk a píše pro Shadowbox. V jeho setu se objevují ve slušné míře party desky a vypadá to, že Rudeboy rád reprezentuje domácí kvalitu, nezapomněl totiž zařadit výbornou skladbu With All My Heart ;)

SET: http://mp3.shadowbox.cz/rudeboy_10_08_06.mp3

Panorama
Jeho první slova v mailu: „O sobě přidávám svoje info a nemyslím si, že by bylo dodávat něco extra.“ OK, takže tedy stručně. Panorama začal s drum and bassem v roce 2004/2005, kdy se jeho první texty objevily na Shadowboxu. Nedlouho na to si stihl zahrát nejen v pražských klubech jako Roxy, Radost FX, ale třeba i na Slovensku. Často hrává se Switchem a nepovažuje se za provařenou osobnost. My říkáme, že jestli se mu budou dál dařit doubledropy, které si můžete poslechnout i v jeho mixu, může se to třeba brzy změnit ;)

SET: http://mp3.shadowbox.cz/panorama_-_deep_inside.mp3  
 
Digital Sun: souhrnné informace a soutěž Na Digital Sun vystoupí i Indy & Wich Chcete si zahrát s D-Bridgem?

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Digital Sun Festival předá výtěžek charitě
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016