PARTYINFO

 

KLIKA 10

Datum konání:
20.10.2006 - pátek
Místo konání:
Vysoké Mýto - Fastwell
DJs:
Joshek, Ala, Subsist
Live:
Robin Judge (can), Milosh (sk)
Popis:
vstup 50 czk
Line-up:
21.00 Ala
00.00 Robin Judge
00.45 Subsist
02.15 Milosh
03.00 Joshek
…a dál se uvidí:-)
 
 
Rozhovor s Robin Judge k páteční Klice ve Vysokém Mýtě
První narozeniny klubovky Klika příští pátek ve Vyskokém Mýtě
Minimalový večírek Klika oslaví příští pátek v klubu Fast Well ve Vysokém Mýtě první narozeniny za účasti kanadské producentky Robin Judge.
 

Když se Vás někdo zeptá, co jste dělali třeba v lednu nebo dokonce říjnu loňského roku, většina z vás si jistě těžko vzpomene. Člověk rychle zapomíná a rok mu uteče tak rychle, že si kolikrát plete i letopočty. Ovšem když si člověk těch 365 dní zrekapituluje, uvědomí si, že je to sakra dlouhá doba, v které se dá stihnout mnoho věcí, jako například vymyslet koncept akce, vybudovat ji nějakou pozici a uskutečnit deset jejich pokračování v duchu slušného renomé. To je, myslím, velký kus práce. Proto samozřejmě i narozeniny takového večírku musí být, jak se sluší a patří, ve velkém stylu!

Kanadská producentka Robin Judge nám udělala velkou radost a svolila se k vystoupení se svým luxusním live actem na tomto velmi ambiciózním večírku. Klika je jí zastávkou na její evropské tour, kde má ve fokusu taková místa, jako Helsinky, Paříž či Barcelona. Kompletní výčet jejich zastávek naleznete na:
www.myspace.com/robinjudge
.

Dalším, neméně významným hostem, je slovenský producent Milos. Dje Miloshe jste ve zdejších končinách měli možnost poznat již několikrát, ovšem jako producenta dosud ne. Není lepší příležitosti, než narozeniny večírku Klika, abychom premiérově uvítali jeho doslova exkluzivní live act. Miloš "naživo" vystupuje málokdy (naposledy v květnu v Londýně), proto by bylo chybou si nechat tuto příležitost ujít.  

Třetím hostem je poslední dobou čím dál více populární dj Joshek. Hudebně má blízko jak electru, tak i minimalu. Tudíž se od něj můžete těšit na velmi energický electro-minimal. Ostatně vzorek z jeho dílny jste měli možnost již okusit zde.

Residenty Alu a Subsista snad netřeba sáhodlouze představovat. Snad jen, že vyvíjí maximální úsilí k dovedení akce k dokonalosti vylepšením zvuku, pestřejší výzdobou a zajištěním barevného laseru!!

Třešničkou na dortu budou dárečky u vchodu v podobě speciální edice Klika Cd. Naleznete na něm všemožné zajímavosti s tímto večírkem související. Bohužel však avizovaný záznam vystoupení Robin Judge nebylo možné na CD umístit z důvodu autorských práv jejího labelu. Ovšem to na zajímavosti CD snad příliš neubírá a je o důvod více přijet na Kliku!

To vše, prosím pěkně, za neskutečné vstupné 50 korun!

Za těch deset dílů Klika představila velké množství nejzajímavějších hostů, jež bylo možné v daném čase stihnout. Do budoucna je rozhodně stále se na co těšit! Hostů, kteří dosud nebyli osloveni, je stále dost:-)

 
Robin Judge na party Klika ve Vysokém Mýtě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016