PARTYINFO

 

TRANCEPARADE

Datum konání:
22.09.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DK Inwest
DJs:
Sander Van Doorn (oxygen rec., nl), Quintin (krafty, nl), Martin Gredner, Michael C, Molczik, Marcus Cooper, Toky (numb rec., sk), Kaisersoze, Spyro, Home & MC Kelda, Majkl, Jamal DJs, Marwin Shamma, Damoon, Luban, Joe Joy
Info:
http://www.freeproduction.cz...
Popis:
vstup 220/290 czk
Line-up:
Semtex Trance Stage:
20:00 – 22:00 Marcus Cooper
22:00 – 23:30 Martin Gredner
23:30 – 01:00 Michael C
01:00 – 03:00 Sander van Doorn
03:00 – 04:30 Quintin
04:30 – 06:00 Molczik

Kiss Proton Techno Stage:
20:00 – 22:00 Jamal DJs
22:00 – 24:00 Home + MC Kelda
00:00 – 01:00 Elektrabel LIVE
01:00 – 03:00 Toky
03:00 – 04:30 Spyro
04:30 – 06:00 Majkl

Numark Happy Stage:
20:00 – 22:00 Joe Joy
22:00 – 24:00 Luban
00:00 – 02:00 Marwin Shamma
02:00 – 04:00 Da Moon
04:00 – 06:00 all together?
 
 
Poslední informace k plzeňské Tranceparade
Už za dva dny se otevře prostor DK Inwest dlouho očekávané party se Sanderem Van Doornem, Quintinem a dalšími. Poslední tisková zpráva nabízí vše důležité, co potřebujete k návštěvě Tranceparade vědět a my vám přejeme příjemnou zábavu. Do Plzně posíláme i náš tým, takže po víkendu se můžete těšit na fotky.
 

Tranceparade je tu již tento pátek, přípravy vrcholí, tak se mrkněte na poslední informace k blížící se party. Zajímá vás jak to bude u vstupu nebo kudy se dostanete do DK Inwest?


Kudy do DK Inwest:

Cesta vlakem:
Pokud přijedete do Plzně vlakem vystupte na Hlavním vlakovém nádraží. To je vzdáleno od DK Inwest asi 300m, takže zde by neměl být vůbec žádný problém místo najít. (viz mapka)

Cesta autobusem:
Vystupte na Centrálním autobusovém nádraží. Tam nastupte do tramvaje č. 2 a jeďte směr Slovany asi 4 zastávky, do zastávky Hlavní nádraží. Po pravé straně budete mát OD Tesco, za ním se tyčí DK Inwest.

Cesta autem:
Americkou ulici najdete přímo v centru města, spojuje obří křižovatku u vlakového nádraží a nejznámější plzeňskou křižovatku "U práce". DK Inwest je ve spodní části Americké ulice, blízko vlakového nádraží. Parkování je možné přímo na Americké ulici, nebo v garážích DK Inwest, jejichž vjezd je z Denisovo nábřeží.




























Vstup:

Vstup na Tranceparade bude hlavní vstupní bránou do DK Inwest, z Americké ulice. Po pravé straně od vstupu je umístěna pokladna, kde si budete moci zakoupit lístky, či se akreditovat.

U vstupu se prosíme netlačte, snažte se být trpěliví a řiďte se pokyny ochranky.

POZOR!! Z důvodu nočního klidu a vaší bezpečnosti nebude možné z areálu odejít, aniž by Vaše vstupenka pozbyla platnost!! Děkujeme za pochopení.

Bezpečnost:
Do prostoru DK Inwest je zakázáno vnášet jídlo, pití, sklo, zbraně a jakékoli jiné nebezpečné předměty. Do areálu je rovněž zakázáno vnášet drogy a jiné ilegální látky. Ochranka si z důvodu bezpečnosti nás všech může vyžádat prohlédnutí vaší příruční tašky, či batohu.

V případě jakéhokoli zdravotního, či jiného problému prosím ihned informujte ochranku u vstupu, či zdravotní službu, bude-li třeba, děkujeme.

Zdravotní služba:
Stanoviště zdravotní služby bude výrazně označeno červeným křížem. Zdravotníci se ovšem budou pohybovat i po celém prostoru DK Inwest. V případě potřeby se řiďte jejich pokyny, děkujeme.

Bary:
Party Tranceparade nabídne hned několik barů a to v obou patrech areálu. V horním patře bude k dispozici navíc i originální Havana Club Cocktail bar, jehož součástí bude Numark Happy Stage. Jako specialitku nabídne Tranceparade prodej nápojů sexy hosteskami přímo na tanečním parketu.

VIP:
Na této akci není žádný vyhrazený prostor pro VIP ani hosty. Do prostoru stage a backstage bude umožněn vstup pouze personálu, umělcům a akreditovaným fotografům. Děkujeme za pochopení.

Důležité:
Prosíme, chovejme se k sobě tolerantně, slušně a respektujme jeden druhého.
Všem Vám přejeme báječnou noc plnou skvělé muziky a zábavy!!


















 
Tranceparade: výherci poslední soutěže Tranceparade podporuje Unicef + výherci 2. soutěže Rozhovor se Sander Van Doornem k Tranceparade Třetí soutěž k Tranceparade Tranceparade: line up Rozhovor s pořadateli Tranceparade Tranceparade: Elektrabel nahradí Kaisersozeho Tranceparade: DJ Home - rozhovor Tranceparade posílila line up a informace o Warm Upech Soutěž o hodinky Storm s Tranceparade Tranceparade: DJ Quintin - rozhovor Tranceparade: předprodeje a soutěž o vstupenky Trance Parade: Sander Van Doorn - profil Sander Van Doorn poprvé v České Republice

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016