PARTYINFO

 

MIDWEEK LOUNGE

Datum konání:
16.08.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Schwa (Tribal Vison), Slater (Tribal Vision), Besta (Techno.cz), Yannick, Trnqua
Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Ochutnávka festivalu Švihov už dnes v Roxy
Dnes si můžete v Roxy zadarmo poslechnout některé DJe, kteří se chystají vystoupit koncem srpna na hradě Švihov. Vstup na párty je po celou noc volný.
 

Po úspěšném multikulturním festivalu Točník jsme pro Vás připravili neméně zajímavé pokračování. Festival Švihov, který v podtitulu nese sousloví multicultural audiovisual festival. Co si pod tímto spojením představit? Stejně jako minulý rok půjde o propojení nejrůznějších hudebních žánru (elektronických i neelektronických) s uměním předních vizuálních umělců a performerů. Nebude chybět loutkové a hrané divadlo, výstavy, filmy a nejrůznější představení, které z festivalu Švihov dělají akci pro široké spektrum umělecky zaměřených lidí.

Při této příležitosti uvádí Tribal Vision/Beef records ve spolupráci s Roxy promotion  festivalovou noc v klubu Roxy. Zahrají DJs a projekty, které vystoupí na Švihov festivalu. Klub bude pro tyto účely speciálně vyzdoben od Výtvarného Kroužku Čtverečku a nebudou chybět tématické videoprojekce.

Na akci Švihov festival in Roxy půjdou zakoupit vstupenky na Švihov festival za speciální cenu 250.- na celý víkend a CD od Tribal Vision a Beef records.

Djs main stage:
Schwa (Tribal Vision, Beef records)
Slater (Tribal Vision)
Besta (techno.cz)


Chill out:
Yannick
Trnqua

Projekce:
Pavel Mrkus

Dekorace:
Výtvarný Kroužek Čtvereček
Tribal Vision

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016