PARTYINFO

 

AFTER PARTY

Datum konání:
26.08.2006 - sobota
Místo konání:
Staré Splavy - Sklípek
DJs:
Orbith (djorbith.com), Jay-C (usa), Chris Sadler (chrissadler.com), Toni Riot (audiaadiction, de), E-Lite, Filip (liquid), Peter Kay (peterkay.org), Faith, Cee Jay (slf.), Kewin (rewerse-djs), Stifler + Sanny (seversound-djs), Jeny (dynamic-line.com), B-Faced (liquid), guests
Info:
http://www.volny.cz...
clubliquid@atlas.cz
Popis:
start 5:00
 
 
Informace o After party ve Starých Splavech
I letos proběhne ve Starých Splavech v klubu Sklípek tradiční After party za účasti Orbitha, Toni Riota, Chrise Sadlera a dalších.
 

Každým rokem bylo zvykem pořádání After party v klubu Sklípek ve Starých Splavech. Motem letošní After party je: levné vstupné, levné drinky, kvalitní djs, kvalitní zvuk a jedinečná atmosféra! Klub se nachází nedaleko od pláže Klůček kapacita 700 lidí s venkovní terasou, občerstvením, šesti bary a spousta sezení aby bylo vytvořeno výborné zázemí pro konání After party. Klub se tentokrát rozdělí do dvou částí jedna část bude tvořit vnitřní stage (400 návštěvníků) a druhá bude open air stage (1000 návštěvníků).

Obě stage budou vybaveny kvalitním zvukem AC acustic a JBL, osazeny technikou Pionier a Technics. I open air bude částečně zastřešena kvůli nepřízni počasí. Minulý rok navštívilo After party přez 700 party people, chtěli bysme navázat na vynikající atmosféru loňské After party proto klademe důraz na kvalitní line up djs! Mezi potvrzenými jmény jsou jako hlavními headlinery zatím dj Orbith, Chris Sadler, americký černošský MC a dj Jay-C, djka E-Lite, a německý Toni Riot, který oohatí set pomocí efektoru KaosPad2. Tuto čtveřici doplní zvučná a ostřílená jména dalších nejméně 10 djs z celé ČR! Celkově na obou stage vystoupí přez 15 djs!

Samozřejmě čekáme, že se na After party objeví další učinkující, kteří mají u nás v line upu dveře otevřené. Ještě Vám to nestačí? Připojujeme k tomu, že na After Party se můžete také dostat Parníkem přímo z plaže Klůček (kde se koná Festival Mácháč 2006) k nejbližší zastávce Staré Splavy - pěší chůzí od přístavu do clubu Sklípek (5min). Na barech Vás čeká nespočet levných drinků a nepředraženého občerstvení a spousta překvapení! Co dodat? Snad jen nenechte si ujít tak poslední pořádnou After party letošního léta na Mácháči!


stručné bio djs:

Orbith (Mersey/djorbith.com)
DJ Orbith patří už od roku 1999 mezi stálice česko-slovenské taneční scény. Postupně se z techna, které hrál na začátku své kariéry, dostal až k hudebnímu stylu progressive elektro. Tím se absolutně vyprofiloval, stal se pionýrem elektra v Česku. V roce 2000 získal Orbith titul Objev roku. Dost možná i díky velkému úspěchu na obří party Massive v Praze s headlinerem Timo Maasem. Rok poté přišla z časopisu XMAG nabídka namíchat pro něj CD. To už měl Orbith za sebou první producentské krůčky a také singl Fussganger. V roce 2003 dostal Orbith nabídku na rezidentní noc z nejprestižnějšího klubu v Česku. Společně s Ladidou se střídali na Elektře až do přerušení parties v Roxy. V roce 2005 se Orbith vrátil i k producentské činnosti. Na sampleru k open airu Summer of Love se singlem No Money No Love dostal do společnosti zvučných jmen - Alter Ego, Scan X, Northern Lite, The Nihilists.

Jay-C (liquidbooking/USA)
Jay-C, aka Nicholas Newman, začínal v USA v roce 1994 jako HIP HOP Dj. Narodil se v Africe a ve svých 5ti letech se s rodiči přestěhoval do Carlson City v Nevadě (USA), kde prožil celý dosavadní život. Vystudoval obchodní akademii v oboru management. "Jako mladý jsem snil o tom bavit lidi a když jsem se stal Dj, splnil se mi tím velký sen". V roce 1996 se zařadil mezi první černošské djs, kteří vystupovali v Česku. Jeho osobitý styl a um, který je hodně odlišný od všech stylů, co se hrají u nás, byl ovlivněn vlnou nového tanečního směru, který udává clubová scéna.

Toni Riot (liquidbooking/audioaddictionDE)
Toni Riot se narodil v Hannoveru v roce 1980. V patnácti ho zaujala elektronická muzika a to tím, že si nahrál z rádia živé vystoupení SVAN VATHa. Problém byl ale v tom, že v Hannoveru na scéně tento styl muziky nebyl, ale měl veliké štěstí. Poté se s rodinou přestěhoval do Frankfurtu nad Mohanem. Ve Frankfurtu je techno na prvním místě- kluboví producenti a známí DJs. Začal chodit do známého Omen klubu a to bylo přesně to, co cítil. V osmnácti si koupil své první gramofony, začal mixovat a dostal nabídky hrát v malých klubech ve Frankfurtu a poté i ve větších klubech, jako je např. Buton club, Cyberhouse tanzhaus, West union rave, Toppers atd. Také hrál společně s Gayle San, Thomas Krome, Eric Sneo, Emilio Ferreira and more.

Chris Sadler (ROXY/chrissadler.com)
Chris Sadler to je dynamický groovy sound se spoustou synthetických zvuků, pozitivní atmosféry a neskutečně přesných mixů. Touto charakteristikou by se dala označit též Chrisova residentní noc CLIMAX, která jakožto nejdéle působící noc nejoblíbenějšího českého klubu trvá přes neuvěřitelných 6 let. Kdo by neznal charakteristické svítící žárovičky na jeho hlavě. Jeden z nejpopulárnějších DJs naší republiky – pocházející však z anglického Nottinghamu – to je DJ CHRIS SADLER.

E-Lite (JPA/djelite.cz/CZ)
DJ E-Lite (vlastním jménem Ester Křížková) začínala svou DJskou kariéru v roce 2002 kurzem v DJ škole MP4, v její rodné Ostravě. Pár měsíců potom co následovalo první veřejné vystoupení na populární akci Eternity v Ostravském klubu Fabric. E-lite svým talentem a hudební rozmanitostí, udělala hned dobrý dojem, jak mezi promotéry, tak mezi klubery a v roce 2003 se nabídky na hraní jen hrnuly. Mezi nejvýznamnější patří vystoupení v pražském klubu Duplex, na obrovském letním festivalu Creamfields a Hradhouse nebo v nejlepším českém klubu Roxy. Za nedlouho si jejího potenciálu všimla i agentura JPA, která zastupuje některé z nejpopulárnějších českých DJs. Brzy poté co si zahrála na jejich akci v Abatonu s Maurem Piccotem, přišla i nabídka jejich zastoupení.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016