PARTYINFO

 

HAVANA CLUB SUMMER TOUR

Datum konání:
17.08.2006 - čtvrtek
Místo konání:
open air
DJs:
Mikuláš
Popis:
Beach Bar Krakonoš, Nová Živohošť, Slapy
start 20:00
 
 
Havana Club Summer Tour pokračuje na Slapech
Ve čtvrtek 17. srpna se v Beach Baru Krakonoš na Nové Živohošti uskuteční další ze série mejdanů v rámci Havana Club Tour. Na této akci předvedou své umění nově proškolení barmani, kteří prošli kurzem Havana Club Academy. Připomínáme, že stále běží soutěž o barmanský set s lahví kubánského rumu.
 

Prožijte žhavou noc plnou kubánských rytmů, se sexy barmany a osvěžujícími koktejly! Tenhle majdan se koná v rámci Havana Club Academy, což je nová česká barmanská škola.

Základní kurz Havana Club Academy je určen především pro barmany začátečníky a pro všechny, kteří se chtějí seznámit nebo zlepšit se ve znalostech historie koktejlů, ve Flair Bartending i v mixologii.

Lektoři a přednášející hosté z řad špičkových barmanů a mixologů seznámí účastníky s historií koktejlů a barmanství ve světě i Česku, stejně jako s dějinami rumu a značkou Havana Club. Stěžejní bude samotná příprava koktejlů, podrobný workshop o klasických kubánských koktejlech a kurz Flair Bartending! Takto skvěle proškolení barmani se svými novými zkušenostmi pochlubí při závěrečné párty ve čtvrtek večer, 17. srpna od 20 hodin v Beach Baru Krakonoš, Nová Živohošť, Slapy.

Přijďte si s námi užít kubánské rytmy a osvěžující koktejly na Havana Club Summer Tour ve čtvrtek 17. srpna!

 
Havana Club Tour: další soutěž o barmanský set
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016