PARTYINFO

 

STŘEKOVSKÁ MUMIE 2006

Datum konání:
01.09.2006 - pátek
Místo konání:
Ústí nad Labem - Pomeranč bar
DJs:
Kel Kvadrant, Tonez
Info:
http://www.strekovskamumie.cz...
 
 
Střekovská Mumie: Kel Quadrant místo Trávy
Už jen několik dní zbývá do zahájení hudebního festivalu Colours of Music – Střekovská mumie 2006. V pátek se návštěvníci mohou těšit jak na klubové produkce, tak i na open air na Swis Adio stage – na Vraku, v sobotu se program přesune na gotický hrad Střekov.
 

Ve festivalovém programu nastává několik změn, dovolte, abych vás o nich informoval.

V pátek se v klubu Pomeranč místo avizovaného DJ Trávy, který je stále hospitalizován, představí britský DJ KEL QUADRANT. V sobotu doplní trio chiloutových djs na nejvyšší hradní terase nazvané LaNegra ChillOut vídeňský DJ a producent s britskými kořeny ADAM BROWN.

DJ Kel Quadrant /uk/
 Angličan, který se usadil v Praze, skvělý DJ a zakladatel legendárního anglického Quandrant sound systému. Ve své kariéře procestoval téměř celý svět, ale stále se drží ve vodách tanečního undergroundu a představuje taneční muziku, se kterou se jen tak nepotkáte. Ve svých setech se drží hlavně stylů jako deephouse či breakbeat.


Alan Brown
/uk//Soul Seduction/Vídeň/
Když se Alan Brown na podzim roku 2001 přestěhoval z Londýna do Vídně, zapůsobilo to téměř stejně jako přesídlení ústředí CNN z Atlanty v USA do Lichtenštejnského knížectví. Jeden z uzlových bodů sítě DJs, producentů, promotérů, vydavatelství a hudebníků spojených se současnou elektronickou hudbou změnil své působiště. Díky podobnému smýšlení nehrají velké vzdálenosti mezi lidmi z této sféry podstatnou roli, scéna elektronické hudby je velmi propojena, lidé z tohoto úzkého kruhu se vzájemně znají a Alan je zná všechny. Jestliže ve studio někde v lesích kolem finských Helsinek vytváří skupina talentovaných hudebníků a DJ producentů skvostné melodie, můžete si být jisti, že se Alan již s nimi setkal. Introvertní skladatel z Tokia – Alan vlastní jeho CD-R. Francouzský DJ žijící v Lisabonu – Alan se s ním každé dva měsíce střídá za gramofony. Náruživý DJ, milovník a sběratel hudby je stále v jednom kole. Nečekejte od něho ale žádné “je skvělé hrát tady v tom skvělém městě.. kde že to dneska hraju?” vystoupení bez zápalu. Tento rodilý Londýňan se skotskými kořeny je spíše inteligentní pozorovatel, vždy připraven poskytnout rady, je-li jich žádáno, a zároveň pozorný posluchač hudby snažící se nezasahovat do hudebních sfér, které sleduje či poslouchá.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016