PARTYINFO

 

13 LET MERSEY

Datum konání:
14.10.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Justin Robertson (uk), Ladida, Javas, Orbith, Hydrophonic, Marthen, Guga
Line-up:
21.00 Marthen
22.00 Hydrophonic
23.00 Javas
00.00 LaDiDa
01.30 Justin Robertson
03.30 Orbith
05.30 Navy Guga
 
 
Vyhrajte volný vstup na narozeniny Mersey!
Klub Mersey slaví 13 let

Asi nemá smysl rozebírat detailně historii Mersey Klubu a akcí kolem něj, protože klub existuje již 13 let a těch akcí a koncertů byly stovky.

Podstatné je, že před rokem se dramaturgie opět ujala Mersey Agency a zaměření podniku se opět přiblížilo aktuální klubové kultuře, tedy stylům, které hýbou světem.
Obnovily se pravidelné house parties, funky večírky, jungle akce, vznikly nové noci věnované rnb a latinu a zachovaly se studentské a oldies parties uprostřed týdne. Klub se neustále mění, zrekonstruoval se interier, vzniká nový design baru, vše je v pohybu.

14. října
klub a potažmo i agentura oslaví 13 let a program bude skutečně luxusní, protože do Mersey zavítá jedna z největších osobností britského tanečního undergroundu – Justin Robertson, který je rezidentem slavné taneční party Bugged Out. Justin Robertson je představitelem britského acid electro soundu a české publikum jej dobře zná z pražského klubu Roxy či z festivalu Sony Ericsson Hradhouse 2006.

Druhým hlavním hostem bude Ladida, výtečná pražská DJka věnující se v současnosti minimalu a propagující na svém tour aktuální album. Justina Robertsona a Ladidu doplní v line upu nejpopulárnější český electro DJ Orbith, brněnská legenda DJ Javas, Marthen, Hydrophonic a Navy Guga.

Předprodej: Ticketpro
Info: www.mersey.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016