PARTYINFO

 

PLASTIQUE XIV

Datum konání:
15.09.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vicarious Bliss (ed banger, fr), Vectif & Tvyks, Efendy
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Vicarious Bliss zahraje v Radosti FX a budějovickém K2
V pátek nás v Radosti FX čeká francouzská edice klubovky Plastique. Vedle rezidentní dvojky Tvyks & Vectif se za gramofony postaví i Vicarious Bliss z Paříže. Holky mají vstup do jedenácti zdarma, ale riskují, že propásnou Efendyho, který akci rozjíždí. V sobotu se Plastique s kompletní djskou sestavou přesouvá do budějovického klubu K2.
 

Po letní sezóně, kde se během července a srpna představili brněnští Bullerbyne a v srpnu pak Team Plastique z Austrálie, tady máme první Plastique s počínající podzimní příchutí.
Po živé kapele a zejména pak po velmi divokém vystoupení Team Plastique jsme tentokrát vsadili na djské vystoupení. Pozvání přijal anglický umělec žijíci v Paříži Vicarious Bliss.

Jak již bylo řečeno, Vicarious Bliss je původem z britského Manchesteru, nicméně mu z nějakého důvodu učarovalo víno chuť staré dobré Francie a je vidět, že zde rozhodně nestrádá. Jeho debut Theme From Vicarious Bliss vyšel původně na labelu Ed Banger, který nepatří nikomu jinému, než managerovi slavných Daft Punk, Pedro Winterovi. Track nadšeně opěvovali např. Dave Clarke, Erol Alkan a třeba Ivan Smagghe z Black Strobe. Posléze se dočkal znovuvydání i v Anglii na labelu Skint Records.

Vicarious Bliss se setkal poprvé s Pedro Winterem v londýnském Soho a brzy se stal nedílnou součástí rodiny okolo Ed Banger. V té době sklízeli obrovský úspěch Justice se svým hitem Never Be Alone a bylo jasné, že se okolo nich děje něco velkého. Vicarious se se všemi brzy setkává a všichni si padli okamžitě do oka. Dnes mají za sebou několik společných vystoupení, naposledy Justice vystupovali na jeho noci Soiree Zero, kde tento měsíc zahrají i Tvyks s Vectifem. Vicarious Bliss je i skvělým hráčem na piano. Říká se, že dovede připravit skvělou show, pokud mu někdo v klubu piano přichystá…uvidíme. Mezi jeho nejznámější letošní počiny patří remix skladby Michelle plays Ping Pong od Daisy Daisy.

Úlohy rozehřívače se na pátečním Plastique zhostí budějovický DJ Efendy, poté se již můžete těšit na tradiční smršť v podání Tvykse a Vectifa.
ĽOreal Proffessionel si tentokrát připravil show a Plastique Lab v podání Salonu Picasso.

www.plastique.cz
www.myspace.com/plastiqueparty

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016