PARTYINFO

 

BLISS

Datum konání:
29.09.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Eric D Clark (whirpool production, usa), Braun, Moskito
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 0:30 Braun & Moskito
00:30 - 3:30 Eric D Clark
03:30 - end Moskito & Braun
 
 
Eric D Clark: "V Praze jsem žil dva roky."
Na Bliss v Radosti vystoupí Eric D Clark
Bliss je název pravidelného večírku DJů Brauna a Moskita v Radosti FX, který má před sebou zatím teprve třetí pokračování, ale určitě by neměl uniknout vaší pozornosti hlavně díky zajímavým hostům, které si sem rezidenti zvou. Po The Littlemen a Peteru Kruderovi si už tento pátek můžete vychutnat Erica D Clarka, v říjnu Swayzak a v listopadu dokonce slavné Happy Mondays v djském setu!
 

Teprve potřetí se poslední zářijový pátek budete moci vypravit na novou noc klubu Radost FX a jeho residentů pánů Brauna a Moskita s názvem BLISS.

Tato skvělá noc měla na naší scéně doslova raketový nástup. Má vkus, baví a má i vynikající potenciál natáhnout návštěvníky v podobě jejích residentů. Kdo by také odolal britskému duu The Littlemen a Peterovi Kruderovi, kteří vystoupili na prvních dvou akcích.

Laťka zůstává vysoko nasazena a i to bude do budoucna jednou z hlavních devíz této akce. Po několika letech do klubu opět zavítá skvělý bavič a autor nesmrtelné skladby From Disco To Disco – Eric D Clark!

Tuhle skladbu si svého času pobrukovala doslova celá Praha. V době zlaté éry českého clubbingu jste jí mohli pravidelně slýchávat na všech zásadních akcích. Eric D Clark v té době dokonce již v Radosti FX vystupoval, bylo to přesně v roce 1998, tedy v době, kdy mu ležel u nohou doslova celý svět.

Zdálo se, že o Ericovi chvíli nebylo slyšet, nicméně zdání klame. Eric založil svůj vlastní label a spolupracoval s několika velmi zajímavými jmény z dnešní elektronické scény. Výsledkem jsou skvělé skladby, ale také nové remixy jeho legendární Whirlpool Production a zmiňované From Disco To Disco. Podobně jako Jaydee, zažívá i Eric D Clark své částečné znovuobjevení. Nezbývá, než konstatovat, že za tenhle track si ho skutečně zaslouží, protože je jen málo skladeb, které by nám všem dovedly i po těch letech tak skvěle zvednout náladu.
BLISS přichází a je opět na co se těšit.

Musíme také zmínit, že BLISS je na programu klubu i v následujících měsících a to vždy poslední pátek v měsíci. A kdo, že se sem chystá?

Jména jsou to opravdu skvělá. V říjnu dorazí britské kultovní duo Swayzak a v listopadu dokonce legendární a fantastičtí Happy Mondays, kteří se představí v DJ setu, na který asi jen tak nezapomenete.
BLISS Vás baví!


Eric D Clark - bio

Znát ho, znamená milovat ho. V roce 1997 byl po 9 týdnů absolutním číslem jedna v Itálii se svým nezapomenutelným hitem From Disco To Disco. Tento track byl vydán znovu v roce 1999 ve Velké Británii a opět se stal obrovským hitem.

Z klubu do klubu, to je přesně to, co tento veselý chlapík ze San Francisca miluje. Hraje na gay i straight parties po celém světě, rozdává radost a ze svého kufru vždy vyhrabe něco, co navštěvníci klubu ještě nikdy neslyšeli. To je Eric D Clark.

Jeho zvuk je nezapomenutelný a také nezaměnitelný. Mixuje staré kousky s těmi nejnovějšími a je vždy zárukou toho, že v klubu rozhýbe i ten nejlenivější zadek.

Eric D Clark je od svého srdce kosmopolitní. Žil v Paříži, Španělsku a Amsterdamu.
V roce 2000 založil vlastní  label Subcurrent, na kterém vychází groovy underground house všeho druhu.
V roce 2001 se přestěhoval do Berlína a stal se pevnou součástí tamní scény. Jeho specialitou jsou velmi dlouhé sety. Čím delší, tím lepší.

Navštěvníci klubu Radost FX si tak po letech budou moci vychutnat tohoto pražského oblíbence na party BLISS, kde vystoupí po boku residentů djů Brauna a Moskita.

Get ready!

Next BLISS parties :
Pá 27. 10.   Swayzak (uk)
Pá 24. 11.   Happy Mondays  - DJ set! (uk)

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Bliss v klubu Radost FX od Myclicka
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016