PARTYINFO

 

SUMMER OF LOVE WARM-UP

Datum konání:
18.08.2006 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Miquel (Licker.cz), Dealers D‘Funk (dealersdfunk.czechian.net), Santa, Tzésar, Klap-in
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Summer Of Love Warm-Up v Ponorce
Zahřívací mejdan k festivalu Summer Of Love proběhne v pátek v pardubickém klubu Ponorka. Navíc přinášíme soutěž o volné vstupy a samolepky.
 

Pokud se nemůžeš dočkat festivalu Summer Of Love 2006 a chceš si poslední den čekání na tento jubilejní ročník zkrátit a nebo se už prostě toužíš dostat do víru tance den před startem nejoblíbenějšího tanečního festivalu v Čechách, je pro tebe připravena oficiální pardubická warm-up párty SUMMER OF LOVE 2006 v čele s djskou expedicí, jejíž úkolem bude přiblížit aktuální zvuk elektronické hudby ve stylech techno, minimal, electroclash a progressive. Dějištěm slastí bude oblíbený klub PONORKA, který se nachází v Jiráskově ulici, 150 metrů od legendárního L-klubu, hned vedle plaveckého areálu a výstaviště Ideonu.

V případě, že se rozhodneš vydat do klubu pomocí MHD, doporučujeme využít linky číslo 8, 6 nebo 19 a vystoupit na zastávce za Východočeským divadlem Pardubice v ulici Karla IV.

Djové budou mít k dispozici 2 gramofony Technics, 4-kanálový mixážní pult, technologii Final Scratch, externí efektor a sampler, vše pro potěšení tvých sluchových buněk. Úderem 21 hodiny se za mixážní pult postaví osvědčený Dj SANTA, který navnadí svým promyšleným techno setem na celý večer. Ve 22:30 nastoupí KLAP IN, trocha minimalu a detroit soundu v přednesu z Final Scratche. Od půlnoci zahraje MIQUEL. Jeden z nejaktivnějších djs ve východních Čechách se po krátké pauze opět vrací do Pardubic. Připomeňme, že si zahrál po boku Space Djs, Paul Van Dyka, Hardcella, CJ Bollanda, Chris Liebinga, Olivera Ho a dalších uznávaných jmen. Závěr párty obstará Dj TZÉSAR a projekt DEALERS D‘ FUNK, čekejte hudební koktejl sestavený z klasik elektronické hudby.

K warm-up párty probíhá od pondělí soutěž o 2 volné VIP vstupy na webových stránkách akce www.warm-up-parties.unas.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016