PARTYINFO

 

MECCAMIX OPENING PARTY

Datum konání:
30.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger (pacha london, bimbo jones, uk), Bon Finix, Scarcoke & Stevon
Popis:
start 20:00, vstup 290 czk, VIP 490 czk, Ibiza Diva performers, videoprojection & special lights by MK
 
 
Lee Dagger: "Do Prahy se rád vracím."
Sobotní Meccamix Opening Party je za dveřmi a jako poslední pozvánku vám předkládáme krátký aktuální rozhovor s hlavním aktérem - DJem Lee Daggerem.
 

Jak jsem pozoroval tvoje vystoupení na Ibize, a pak fenomenální úspěch v Londýně, těšíš se ještě vůbec k nám do Prahy?

Prahu miluju a vždy se sem strašně rád vracím. Za tu dobu už jsem si tu našel mnoho přátel a fanoušků, o to je to milejší. Teď už to bude tuším posedmé.

Pojďme jen zrekapitulovat jaké umělce remixuješ..

Remixoval jsem pro Michaela Jacksona, Paula McCartneyho, Coldplay, Deep Dish, Ushera a celou řadu dalších jako Texas, Jessica Simpson či Natascha Bedingfield, kteří jsou v Británii velmi populární. Remix Thunder In My Heart pro Meck prorazil letos na jaře na první příčku oficiální celonárodní britské hitparády, kde se přes tři týdny držel, což je na Ostrovech pokládáno za obrovský úspěch, když uvážíš, co máme u nás za konkurenci. Teď pracuju na remixech pro Pink a hlavně Fatboye Slima.

Jaký je to pocit pozorovat velikána Fatboye Slima jak hraje před desítkami tisíc lidí tvoje desky?

Nepopsatelný. Je to taková satisfakce za to všechno úsilí, který člověk musí vynaložit a potvrzení toho, že člověk dělá dobře svoji práci.

Co tvoje vlastní muzika?

V květnu jsme v Praze pokřtili můj singl Hartlem One Stop, jemuž se vede opravdu skvěle a spolu s mým nejnovějším singlem High Overdue je hrají ti největší světoví DJs jako Roger Sanchez, Fatboy Slim či Erick Morillo. Oba singly dokonce hraje Pete Tong na prestižním BBC Radio 1.

Na co se máme v sobotu připravit?

Spíš si připravte dva páry bot pro případ, že byste jeden na parketu prošoupali.. Stylově to bude house party s prvky electra s celou řadou mých skladeb a vlastních remixů, z nichž některé ještě oficiálně nevyšly, takže se máte na co těšit.

 
SElectro na Meccamixu Rozhovor s Janem Novotným k Meccamixu Lee Dagger otevře novou sezónu Meccamixu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016