PARTYINFO

 

MECCAMIX OPENING PARTY

Datum konání:
30.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger (pacha london, bimbo jones, uk), Bon Finix, Scarcoke & Stevon
Popis:
start 20:00, vstup 290 czk, VIP 490 czk, Ibiza Diva performers, videoprojection & special lights by MK
 
 
Lee Dagger: "Do Prahy se rád vracím." SElectro na Meccamixu
Rozhovor s Janem Novotným k Meccamixu
Rozhovor s Janem Novotným z Meccamix Production k zahajovací Meccamix party této sezóny v klubu Mecca.
 

Meccamix Party měla prázdninovou přestávku. Prý jste na Ibize sbírali inspiraci a poznatky do nové klubové sezóny u nás, na co se můžeme těšit?

Ibiza je pro každého, kdo mám rád taneční party, neuvěřitelným zážitkem. Pokud máte navíc možnost podílet se na produkci nejlepšího světového klubu Space a strávit tam celé prázdniny, pak je to dvojnásobná radost a inspirace. Nabyté zkušenosti hodláme využít k chystané řadě inovací v dekoracích, performance, světlech, které se promítnou na celkové atmosféře v klubu s cílem zapůsobit na všechny smysly návštěvníka a docílit neopakovatelného zážitku. Pokusíme se co nejvíce přiblížit letní atmosféře na Ibize, proto jsme také znovu pozvali DJe Lee Daggera, který měl obrovský úspěch nejen při svém posledním vystoupení u nás, ale zejména v létě na Ibize. Provede nás tak hity, hudebními novinkami a remixy, které letní sezónu na tanečním ostrově provázely.

Co se od posledního vystoupení DJe Lee Daggera v Mecce odehrálo v jeho kariéře?

Předně to byla Leeho vystoupení v klubu Es Paradis & Café Mambo na BBC Radio 1 party na Ibize a vystoupení na největším britském festivalu Global Gathering v létě před 50 000 lidmi! Vašim čtenářům doporučuji novou Leeho skladbu High Overdue, která se pomalu stává klasikou na prestižním britském BBC Radio 1 a debutový singl Harlem One Stop, který Lee v Praze pokřtil na květnovém vystoupení v Mecce. Momentálně pracuje na remixech pro Pink a Fatboye Slima ( Champion Sound ). Zmíněné skladby naleznete na internetu pod jeho producentským pseudonymem Bimbo Jones.

Jaké taneční styly můžeme očekávat? Co se bude v Mecce v sobotu dít?

Leeho styl hraní charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky, známých vokálových skladeb, ale i těch nejnovějších hudebních proudů jako minimal či electro, které tuto sezónu vévodily právě na Ibize. Kromě toho má Lee vždy připravenou hezkou řádku vlastních skladeb a remixů, což utváří dohromady neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až rána.

 
Lee Dagger otevře novou sezónu Meccamixu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016