PARTYINFO

 

MARCO V COMBI:NATIONS: 2 WORLD TOUR

Datum konání:
03.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Veletržní palác
DJs:
Marco V (nl), San (nl), Angelo Mike (pl), Tom Novy (de), Brian, Tvyks, Vectif, The Kaos Boys, Bon Finix, Tripmain
Info:
info@unitedmusic.cz
Popis:
vstupné do konce září 435 czk, VIP 750 czk
předprodej Ticketstream
Line-up:
Combi:Nations Stage:
20.00 – 22.00 San
22.00 – 04.00 Marco V
04.00 – 06.00 Angelo Mike

Red Lounge:
20.00 – 23.00 Tripmain vs. Bon Finix
23.00 – 00.30 The Kaos Boys
00.30 – 02.30 Tom Novy
02.30 – 04.30 Brian
04.30 – 06.00 Tvyks & Vectif
 
 
 
Line-up, poslední info a 3D vizualizace
Jedna vstupenka pro dvě osoby - nepřehlédněte
Opravdu ojedinělou akci si pro vás připravila pořadatelská agentra United Music na připravovanou party Combi:nations. Pro více informaci čtěte dál...
 
Skvělá zpráva pro všechny, kteří si již koupili lístek na nadcházející party Combi:Nations s Marcem V, nebo se k tomu právě chystají. Agentura United Music pro vás připravila přímo královskou nabídku.

Vstupenky zakoupené v předprodejích platí jako vstup pro dvě osoby. Majitelé těchto platných lístků tedy mohou vzít na party druhou osobu zdarma. Pro doplnění uvádíme, že tato nabídka se vztahuje pouze na vstupenky s cenou a zakoupené v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim. Na vstupenky s označením HOST, VIP a VIP GUEST, se tato nabídka nevztahuje.

Důležité doplňující informace jsou i k ceně lístků prodávaných na místě v den konání akce. Oproti jiným eventům se cena nezvýší a budou dostupné za současnou předprodejní cenu 499 Kč (vč. poplatků). Neměnná zůstává i možnost vstupu dvou osob na jeden lístek. Není tedy těžké si spočítat, že vstup pro jednoho vyjde na pouhých 250 Kč, což je nabídka, která nemá konkurenci.

Pro úplnost ještě připomínáme, že kromě Marca V, který vystoupí v šestihodinovém setu,
zahrají dj´s: Tom Novy, San, Angelo Mike, Brian, Tvyks, Vectif, The Kaos Boys, Bon Finix a Tripmain. Party se uskuteční již příští pátek, 3. listopadu, v pražském Veletržním paláci.

Do 3. listopadu probíhá předprodej vstupenek v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim za 499 Kč (vč. poplatků).

Kompletní informace o akci na www.combinations.cz.

 
Combi:nations v Amsterdamu: velké překvapení Anketa s DJs o Combi:Nations a speciální nabídka vstupenek Marco V: "Na každé své vystoupení připravuju nové věci." Kdo pojede s Combi:Nations do Amterdamu? Combi:nations: soutěž o letecký výlet pro 2 do Amstru Druhá stage na Combi:nations Marco V vystoupí v listopadu v Praze

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016