PARTYINFO

 

TAKE CONTROL

Datum konání:
15.09.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Fierce (quarantine, uk), Break (quarantine, uk), Reverb, IM Cyber, Nitrous, Beast 67, Tchendos djs
Info:
http://www.takecontrol.cz
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
Main stage:
22:00 – REVERB + BEAST 67
01:00 – FIERCE (Quarantine, UK)
02:30 – BREAK (Quarantine, UK)
04:00 – IM CYBER + NITROUS

Breakbeat stage:
TCHENDOS DJS
 
 
Fierce a Break zahrají dnes večer v Abatonu
Drumandbassová Take Control v pátek v Abatonu
Fandové nu-skool dnb si určitě přijdou na své tento pátek v Abatonu, kde zahraje skvěle technicky vybavený DJ Fierce a producentský objev posledních let - Break.
 

Již tento pátek 15. září se zdi pražského klubu Abaton rozezní mohutnými basy labelu Quarantine. Šéf labelu DJ Fierce, či neuvěřitelně talentovaný producent posledních let Break, přiletí ukázat i tomu nejvybíravějšímu drum&bassovému uchu, v čem se skrývá jejich DJská sláva. Temný zvuk noci skvěle doplní jeden z nejznámějších českých producentů Reverb ve společném setu s DJem Beastem 67, či pražské duo IM Cyber a Nitrous. Druhé pódium bude ve znamení breakbeatu v podání Tchendos DJs.

Klub Abaton bude otevřen od 22:00, kdy zároveň začnou i Djská vystoupení. Vstupné je v předprodeji 150,- Kč, na místě pak 200,- Kč. Předprodeje probíhají v sítích Ticketpro, Ticketstream i Ticketportal a v obchodech TSP (Školská 28, Praha 1), Maximum Underground (Jilská 22, Praha 1), Growshop (Bořivojova 95, Praha 3) a Represent (Saská, Praha 1).

Rádi bychom také připomněli, že na stránkách www.Takecontrol.cz probíhá soutěž o volné vstupy, takže pokud se chcete na akci dostat zadarmo, zkuste svoje štěstí! Soutěž končí 13. září 2006.


Více informací naleznete na www.takecontrol.cz.

 
Vyhrajte volné vstupy na drumandbasovou Take Control Fierce a Break na Take Control v Abatonu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016