PARTYINFO

 

TAKE CONTROL

Datum konání:
15.09.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Fierce (quarantine, uk), Break (quarantine, uk), Reverb, IM Cyber, Nitrous, Beast 67, Tchendos djs
Info:
http://www.takecontrol.cz
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
Main stage:
22:00 – REVERB + BEAST 67
01:00 – FIERCE (Quarantine, UK)
02:30 – BREAK (Quarantine, UK)
04:00 – IM CYBER + NITROUS

Breakbeat stage:
TCHENDOS DJS
 
 
Fierce a Break zahrají dnes večer v Abatonu Drumandbassová Take Control v pátek v Abatonu Vyhrajte volné vstupy na drumandbasovou Take Control
Fierce a Break na Take Control v Abatonu
Dalším pokračováním drum'n'bassové noci Take Control nepohrdne ani největší fajnšmekr - v Abatonu se 15. září představí label Quarantine, jeho boss Fierce a velký objev posledních let Break. Hrát se tedy bude zostra i deepově, rovně i zlámaně, ale hlavně tanečně a kvalitně.
 

I přes svůj mladý věk je Fierce na drum´n´bassové scéně pamětníkem. V polovině devadesátých let už coby šestnáctiletý puberťák atakoval legendární label No U Turn a pak začal střílet ve spolupráci s živými legendami Ed Rushem, Opticalem, Nicem, Tracem a Matrixem jednu nadčasovou pecku za druhou – Alien Girl, Locust, The End, Tightrope... Po spolupráci se značkami Virus, Metro, Prototype a 31 Records udělal Fierce něco, za co mu jsou schopny mraky DJů z celého světa nadosmrti líbat nohy. Jeho značku Quarantine přivítali s otevřenou náručí všichni, komu chyběl na scéně label bez prvoplánových hitovek, zbytečných cukrlátek a kde se každý singl, ač se tváří na první poslech sebenenápadněji, nosí v record bagu do prošoupání. Stejně nadšená byla i partička producentů, kteří se můžou u Fierce pořádně rochnit v minimalismu, deepových atmosférách a ničím neomezeném rytmickém základu. A že se tam schází pěkná sestava – Optiv, D-Bridge, Dom & Roland, Break, Silent Witness a RymeTyme, na první release dokonce přispěli Ed Rush, Optical a Fresh.

Break se výrazněji kamarádí s drum´n´bassem pouhých pět let, přesto si v něm od momentu, kdy poprvé potkal DNAudio crew, stačil vybojovat chvályhodnou pozici. Svým osobitým rukopisem vzdává hold starému zvuku a la Ed Rush a Optical a Cause 4 Concern, který dovádí do technické a aranžérské dokonalosti. Jeho talent ocenil nejeden majitel labelu včetně velkého kritika Teebeeho nebo Kluta, a tak Breakovu diskografii naleznete rozstrkanou po značkách East Side, Fuze, Commercial Suicide, Critical, Invaderz, Explicit, Subtitles, Metalheadz, Levitated, Shadow Law, DNAudio a samozřejmě Quarantine. Spoustu času teď tráví Break právě s Fiercem, se kterým mimo jiné připravují první karanténní kompilaci. Její ukázky s řadou dalších nevydaných novinek uslyšíte na nadcházející Take Control, a protože tihle dva jsou za gramofony stejně zdatní jako ve studiu, máte se na co těšit.

Již tradičně skvělou atmosféru doplní ostřílení zástupci české dnb scény Reverb, IM Cyber, Nitrous a Beast 67. Na breakbeatovém pódiu Vás budou celou noc zahřívat Tchendos Djs.

Klub Abaton bude otevřen od 22:00, kdy zároveň začnou i Djská vystoupení. Vstupné je v předprodeji 150,- Kč, na místě pak 200,- Kč. Nově jsou zprovozněny internetové stránky Takecontrol.cz, kde můžete vždy najít nejaktuálnější informace!!

Předprodeje probíhají v sítích Ticketpro, Ticketstream i Ticketportal a v obchodech TSP (Školská 28, Praha 1), Maximum Underground (Jilská 22, Praha 1), Growshop (Bořivojova 95, Praha 3) a Represent (Saská, Praha 1).

Info:
http://www.takecontrol.cz
http://www.drumandbass.cz
http://www.shadowbox.cz
http://www.techno.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016