PARTYINFO

 

CHATEAU DJ MARATHON

Datum konání:
09.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Lucas Hulan, Pošťoucháníčko Crew (Lukáš Mička & Malkao), Canobee, Frodo, Voita, Sla:vek, Heytos
 
 
DJ Maraton v sobotu v Chateau Rouge
Už v sobotu si užijete v baru Chateau Rouge setkání 4 pražských djských uskupení, kteří se budou snažit vás pobavit styly house, elektro, breakbeat nebo minimal.
 

Dovolujeme si Vás pozvat na maraton plný hudby v sobotu 09.09. 2006 do Chateau Rouge (Jakubská 2, Praha 1), kde se uskuteční jedinečné závody chrtů v rámci tří velkých dostihů! Ochránci přírody však můžou zůstat v klidu, chrti budou plnit úlohu DJs, živou návnadu budou splňovat návštěvníci klubu a pokud to v rámci dostihů všichni dohromady nepřepálíme s pitným režimem, nedojde v rámci závodů ani k žádnému zranění.

V rámci disciplíny downtempo, house a breakbeat se na horním Funky Baru na startovní čáru postaví DJs chrti Canobee a Frodo ze seskupení Pure Rhythm, resp. Southwork. Hlavní dostih bude v prostřední house areně obsazen organizátorem závodů, Lucasem Hulanem z Roxy Praha a plemenem Pošťoucháníčko Crew, které tvoří dva jedinci, Lukáš Mička a Malkao. Závodit se bude v disciplínách tech / minimal / electro house a breakbeatu a Vy už si nyní můžete vzájemně mezi sebou vsadit na vítěze dostihu. Na nejspodnější breakbeat stage budou lámat nejen rekordy psiska Voita, Sla:vek a Heytos (www.breakbeat.cz).

Všichni psi jsou z těch nejvíce ušlechtilých plemen a věříme, že to budou strhující závody.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016