PARTYINFO

 

COSMOS

Datum konání:
30.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Club stage - Cubik (roxy), Lillou (roxy), Roman Rai (roxy)
Bar stage - Kenny
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Cosmos tuto sobotu v Chateau L´Enfer Rouge
Nemusíte nutně střádat korunku ke korunce, abyste se podívali jako další turisté do vesmíru... Vašimi průvodci se na kosmickém vandru tuto sobotu stanou zástupci bookingu Roxy: Rai a Cubik s kapitánkou Lillou v čele. Nudit se prý na cestě rozhodně nebudete, protože každý vám k ní bude hrát podle svého gusta. Užijte si svůj první krok mimo naší planetu! Místo nástupu? Chateau L´Enfer Rouge.
 

Klub Chateau L’Enfer Rouge si vás dovoluje pozvat na party night s názvem Cosmos. Celou nocí Vás budou provázet zkušení matadoři DJs Cubik, Djane Lillou a DJ Roman Rai z Roxy bookingu. A rozhodně čekejte velice pestrou a zajímavou noc, uslyšíte klubovou house music ve všech svých podobách, vychutnáte si staré fláky i novinky, bootlegy i různé srandičky, které si na Vás DJs připraví. Rozhodně se nudit nebudete.

Party Cosmos začíná v sobotu 30. 9. 2006 od 22 hodin. Těšíme se na Vás. A pozor! Vstup je zdarma.


Biografie účinkujících:

DJ Cubik (vlastním jménem Jakub Šmejkal) hraje aktivně od roku 1995. Poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd (1995-1996), poté v klubech XT3 a Punto Azul, na první větší party pořádané agenturou Lighthouse hrál v roce 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy. Od té doby hrál na mnoha parties a festivalech, nejčatěji na parties a festivalech agentury Lighthouse a v klubu Roxy a navštívil téměř všechny kluby ve větších i menších městech. Má zkušenosti s hraním i v zahraničí a to v Německu (Berlín, Rostock a Hamburg) a na několika místech na Slovensku, v roce 2003 hrál i v zemi taneční hudbě zaslíbené, v Anglii ve městě Bournemouth v klubu Bartonka.

Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici třech tanečních stylů – tech house, deep house a electro house, které se snaží občas okořenit i funky housem a breakbeatem, prostě freestyle house...

Již delší dobu se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 a nově také jako Another Cubik. V roce 2002 vyšel FO3 track ve stylu proghouse nazvaný Pressured na kompilaci Xmagu (Open Air Field) a také v roce 2004 vyšel breakbeat-electro-retro track Helicopter Funk na kompilaci Živlu nazvané E-clash. V současné době se na kompilaci Defilé Lounge vyskytuje klidnější track What We Do About It pod pseudonymem Another Cubik. A také nakonec snad vyjde na i vinylu remix pro track First Fuck od kapelky Sci-fi psi.
V letech 2003-2004 se DJ Cubik snažil předat své umění začátečníkům a mírně pokročilým v DJ School v Lesnické ulici na Praze 5.


Djane Lillou je jedna z mála českých DJek, u které budete marně čekat monotónní rytmy a ostré industriální zvuky techna, či progressive. Je především ojedinělou představitelkou kvalitního Electro House, Minimal Electra ktere ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově velmi barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolíná dlouhými a precizními mixy. Těžko byste u ní v tašce hledali známé hitovky, ale i přesto dokáže zhypnotizovat dav až do samého rána, či si její sety můžete v klidu užít při poslechu.

Od roku 1999 působila přes dva roky v Londýně, kde hrála na oblíbeném pirátském rádiu EFM a vystupovala např. na parties Technology v klubu 414 nebo na své pravidelné páteční párty v klub-baru Barbuskha.
 

DJ Roman Rai
Colorful Sound of House Music
Progressivní sound house music jako takové, to jsou především Romanovy sety. Často kombinuje více různorodých stylů do kompaktního celku. Jeho podání house music vyvolá často neopakovatelnou atmosféru, jelikož vedle pravidelných beatů do svých setů zahrnuje velké množství jak pocitových, melodických tak i hypnotických  zvuků a zajímá ho vedle rytmické časti především hudební náplň skladeb. Vždy reaguje na atmosféru v klubu a podle ní graduje své sety.

Roman Rai je schopen odehrát též velmi různorodé sety. V menších klubech rád navozuje velmi deep atmosféru, zároveň však odehrává velmi energické sety plné groove funky spacey nálady.

Roman Rai je poslední dobou též velmi známý jako úspěšný producent, který má na kontě remix pro takovou kapacitu jako Danny Howels. Spousty vydaných tracků na kompilacích od japonska přes evropu až po australii… Roman se však především soustředí na svůj vlastní digitální label Solstice Records který se může pochlubit podporou u velmi známích djs jako je Hernan Cattaneo, Desyn Masielo, Omid 16b, Sultan, Flash Brothers, Mat Rowan, Kazell a mnoho dalších….

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016