PARTYINFO

 

PLAYAZ ONLY

Datum konání:
19.08.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Jet Set Bar
DJs:
Abdul 52, Enemy, Double J
Popis:
vstup 99 czk
 
 
Playaz Only: hip hop a r'n'b v sobotu v Jet Set Baru
Playaz Only Party je na programu už tuto sobotu v Jet Set Café na pražském Smíchově, které najdete přímo naproti Centru Nový Smíchov, na pražském Andělu. Styly RnB, Reggaeton, Baile Funk a Party Hiphop vás provede djská trojice Abdul 52, Enemy a Double J.
 

Playaz Only Nite

Platinum Soul, to je RnB a Hiphop značka, která vám dlouhodobě přináší exklusivní, nové myšlenky, nálady a parties. Tuto sobotu opět posuneme společně s vámi Platinum Soul Game do dalšího levelu. Playaz Only Party od Platinum Soul Dot Biz Souljahz je na programu už tuto sobotu v Jet Set Café na pražském Smíchově. V.I.P. prostor, kde už za pár desítek hodin uslyšíte to nejžhavější RnB, Reggaeton, Baile Funk a Party Hiphop, najdete přímo naprosti Centru Nový Smíchov, na pražském Andělu.

Kompletní Platinum Soul Crew, tedy Omar, Abdul 52, Double J a Enemy je připravená na velkou a exklusivní noc! Jestliže hledáš nové zážitky na novém exklusivním místě, pak tvoje sobotní volba nemůže dopadnout jinak než Playaz Only @ Jet Set Café!

Zkontroluj pics a pamatuj na to, že vstup je 99 CZK, chicks do 23:00 mají vstup volný! Pro všechny uživatele Líbímseti.Cz s vytištěným textem pozvánky je vstup pouze 50 CZK, chicks do 23:00 opět zdarma! Jet Set Café Praha, Radlická 1C-1D, Praha, Smíchov, Anděl.

Platinum Soul http://www.platinumsoul.biz
Jet Set http://www.jetset.cz
Boom Bap http://www.boombap.cz
Líbímseti.Cz http://www.libimseti.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016