PARTYINFO

 

FRESSH

Datum konání:
25.08.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Airto, Javas, Diome, Click Joe
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Fressh: Airto a Javas zahrají v plzeňském PH+
Rezidentní noc plzeňského DJe Dioma chystá na konec srpna další pokračování, na kterém vystoupí DJové Airto z Roxy bookingu a brněnský Javas.
 

Je tu horký srpen a s ním další díl nejsvěžejší party ve městě – FRESSSH! Po zahraničních hostech ze Slovenska a Litvy přišel ten pravý čas na čerstvé hosty z vlastních řad.

Pozvání přijal mistr elektrizujících a především nesmírně tanečních setů – dj Airto, člen prestižního Roxy Bookingu, resident několika pražských klubů a především populární party Elektra v Roxy. Airto je rozhodně jedním z nejdéle hrajících djs v Čechách a to je znát. Určitě stojí za zmínku i kompilace House Party 015, kterou namixoval v roce 2001 pro label Next Era.

Druhým, ale absolutně rovnocenným hostem srpnové FRESSSH! party bude nekorunovaný král brněnské house music – dj Javas. Od jeho začátků v roce 96 uběhlo již deset let a Javas ušel dlouhou cestu kluby a festivaly naší země, ale i Anglie, Francie, Rakouska, Maďarska nebo Polska. V současné době je hrdým členem vídeňské bookingové agentury PE! Music, novou tváří vydavatelství Decibel NYC Records a v neposlední řadě autorem stále čerstvé mixované kompilace The Party, která vyšla u vydavatelství Indies a na které hrála a zpívala vynikající Iva Bittová, se kterou Javas v minulosti již mnohokrát vystupoval. Máte-li rádi moderní house music, pak Javas je Váš muž. :)

Oba pánové se v Plzni ukážou po dlouhé době a nedá se jinak, než je vřele doporučit. Zmíněným hostům pak bude jako obvykle statečně sekundovat resident FRESSSH! party – dj Diome.

V přilehlých a především útulných prostorách PH+ bude jako již tradičně připraven chill out, kde bude po celou noc kralovat novopečený resident FRESSSH! lounge – dj Click Joe, jehož hvězda stále stoupá a jasným důkazem je jeho vystoupení na několika hlavních festivalech letošní sezóny.

Samozřejmostí je již i perfektní klimatizace klubu, stylové dekorace a ještě stylovější projekce. :)

Stay tuned! Stay FRESSSH!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016