PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
04.09.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
The Fakes
Live:
The Prostitutes, Maya29 (uk)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
The Prostitutes na Free Mondays v Roxy
První Free Mondays po prázdninách budou v klubu Roxy patřit koncertu domácí kapely The Prostitutes a také jejich hostům ze Skotska, kterými jsou Maya29. Po koncertu se o nevšední afterparty postarají The Fakes DJs.
 

The Prostitutes - profil
 
Kapela se inspiruje novovlnými vlivy, které však zřejmě mají univerzální platnost a v případě The Prostitutes jdou "přímo od zdroje" - zpěvák je bývalý námořní navigátor z Newcastlu.
 
Historie a dosavadní úspěchy:

The Prostitutes byli založeni bratry Přikrylovými a zpěvákem Adrianem T. Bellem na podzim roku 2004. Sestavu doplňuje Marek Dziuba (basa) a Martin Převrátil (klávesy).

V dubnu 2005 nahrála skupina první EP se 4 skladbami, které jsou k dostání zdarma ve formátu mp3 na internetové stránce www.theprostitutes.org.

První koncert proběhnul v červnu 2005 v Rock Café, v červenci se skupina objevila v pořadu Star Guitar na stanici Óčko a od té doby stejná stanice vysílá klipy k písním Look Into My Eyes a She's A Monster. Skladby z EP se objevují v pražských rádiích.
Kapela koncertuje v klubech v Praze i jinde a po půl roce existence byla nominována na Objev roku TV Óčko a Objev roku časopisu Filter.
Květen 2006 – vítězství v Sázava Battle Fest 2006 .
Léto 2006 – skupina se zúčastnila významných festivalů v ČR – United Islands of Prague, Sázavafest, Keltská noc, Trutnov atd.
Byla dokončena deska, která vyjde v září 2006.
Na listopad 2006 má skupina dohodnuto miniturné 4 koncertů ve Španělsku (Barcelona, Zaragoza atd.), připravuje se výjezd do Edinburghu……..

Akce začíná ve 20:00 a vstup je zdarma.

www.theprostitutes.org
www.bandzone.cz/theprostitutes
www.myspace.com/theprostitutes

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016