PARTYINFO

 

NOČNÍ ZMĚNA 006

Datum konání:
08.09.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Had
DJs:
Andrew Guy (Sushibaby/DE), Eazy (Sever sound), Daho (Nula2), Sanny vs. Stifler (Sever sound)
Info:
http://www.sever.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
6. díl pravidelné liberecké klubovky trošku jinak!
Line-up:
21:30 - 23:00 Daho
23:00 - 01:00 Sanny + Stifler
01:00 - 02:30 Andrew Guy
02:30 - 04:00 Eazy
 
 
Noční změna už tento pátek
Nejen liberečtí clubbeři budou moci zapařit tento pátek 8.září v libereckém klubu Had. A abyste nic nezmeškali, připravili pro vás organizátoři poslední informace a také kompletní časový lineup.
 

Už je to tak! Noční Změna vypukne už tento pátek v Liberci v klubu Had, který se nachazí na vysokoškolských kolejích v městské části Harcov. Tento jedinečný houseový mejdan bude doufejme jen prvním v řadě a odstartuje od 21:00 hodin. Vstupné je symbolické 50,- kč!

A cože Vás to čeká za změny ? Především noc plná housemusic v podání fajn djs z našeho regionu i nedalekého německého městečka Zittau. Právě odsud dorazí headliner dj Andrew Guy, který má pro Vás připravenou širokou škálu veselé zábavy a dobré hudby. Slyšet jste ho mohli například nedávno na festivalu House Of Summer, taktéž v Německu. Dalším stěžejním bodem bude dvojka Sanny a Stifler, kteří budou již tradičně střídat různé formy housemusic, což má za důsledek velice zábavné a bohaté sety plné často originálních desek, ale i nápadů.

Dalším, neméně důležitým účinkujícím bude dj Eazy, legenda klubu Had, na jehož sety jsme před více jak dvanácti lety chodili do tohoto klubu sobotu, co sobotu a vždycky nás dokázal velmi mile překvapit a pobavit. Dj Eazy platí v Libereckém regionu za guru zdejší scény, tak logicky nesmí chybět ani zde! Posledním hráčem je jablonecký Daho, který bude návštěvníky hned v úvodu konejšit příjemnou minimal-house music.

Pokud tedy máte v pátek 8. září volno, vydejte se do Liberce na Noční Změnu. Rozhodně se budete dobře bavit, protože o dobrou hudbu a zábavu nebude nouze.    

"Změna je život"

 
Noční změna v libereckém klubu Had

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016