PARTYINFO

 

NOČNÍ ZMĚNA 006

Datum konání:
08.09.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Had
DJs:
Andrew Guy (Sushibaby/DE), Eazy (Sever sound), Daho (Nula2), Sanny vs. Stifler (Sever sound)
Info:
http://www.sever.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
6. díl pravidelné liberecké klubovky trošku jinak!
Line-up:
21:30 - 23:00 Daho
23:00 - 01:00 Sanny + Stifler
01:00 - 02:30 Andrew Guy
02:30 - 04:00 Eazy
 
 
Noční změna už tento pátek
Noční změna v libereckém klubu Had
Ano, opravdu to není překlep. Změna je totiž život a po delší době se Sever sound crew a Nula2 rozhodli připravit klubovku, kde uslyšíte hudbu v podání, tak jak ji mají rádi. Tentokrát to bude house v minimalové, funky a deep podobě. A kdo v pátek 8.září zahraje? Vedle rezidentů i Andrew Guy z Německa a nebo legenda klubu Had - DJ Eazy!
 
Protože změna je život, přichází organizační team Sever.techno.cz a Nula2, který měl na svědomí vydařenou severočeskou klubovku NOČNÍ SMĚNA s jejím pokračováním, které se ponese v rytmu house a minimal music. Ostré technorytmy tedy vystřídají v pátek 8.září 2006 sexy vokály a dunivé houseové beaty. Tančit, nebo jen poslouchat tento večer můžete vedle klasické house music i v poslední době velice populární minimal house, ve všech jeho prima podobách.

NOČNÍ ZMĚNA se bude tentokráte konat v legendárním libereckém klubu Had, který najdete na vysokoškolských kolejích v Liberci Harcově (blok „D“). Brány nostalgické taneční místnosti se otevřou už po osmé hodině večerní. Headlinerem večera je německý dj Andrew Guy, ze sousedního města Zittau a bookingu Sushibaby. Představí nám všem svůj energický elektro-house v té nejtanečnější podobě. Dalšími hvězdami večera budou domácí Sanny versus Stifler, momentálně nejpopulárnější a nejaktivnější houseoví djs na Liberecku. Nebude chybět ani legendární dj Eazy, pradědeček a guru místní taneční scény, jež tady před více jak dvanácti lety začal jako první pořádat, dnes už dávno zapomenuté HadHouse party. Jeho úkolem bude oprášit starší desky a udělat tím radost především staršímu publiku. Řadu účínkujících zakončuje murder boy Daho, který se na této akci předvede v nepoznané formě a podobě minimal-house.

Útulné prostory klubu Had, ruku v ruce s fantastickou house music, dob dnešních i těch minulých, doufejmě vytvoří ty nejlepší podmínky a atmosféru, k nevázané a kvalitní zábavě v tomto velkém, avšak co se taneční scény týče, mrtvém městě, jakým je Liberec. Naviděnou a v dobré náladě tedy v pátek 8.září v Liberci v klubu Had.

„lidi, buďme na sebe hodní“

Pracující kolektiv Nula2 a Sever.techno.cz :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016