PARTYINFO

 

FULL THROTTLE

Datum konání:
30.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Chris Sadler (chrissadler.com), E-lite, Hozzy, Bastis, Katie
Line-up:
20:00 – Katie
22:00 – E-Lite
00:00 – Bastis
01:00 – Chris Sadler
03:00 – Hozzy
04:00 – 2funk Brothers
 
 
Full Throttle s Chrisem Sadlerm v sobotu na Bukanýru
Už tuto sobotu 30. září proběhne na pražském Bukanýru party Full Throttle s Chrisem Sadlerem, E-lite a dalšími.
 

Jsme velmi potěšeni, že vás můžeme znovu po půl roce pozvat na již čtvrté pokračování naší narozeninové putovní noci s názvem Full Throttle. Tentokrát se vracíme na místo, kde se přesně před rokem konal druhý a asi nejvydařenější díl: Houseboat U Bukanýra, který je aktuálně ukotvený na západním břehu Vltavy, pod Palackého mostem.

Svým DJským uměním přijdou znovu pogratulovat naši přátelé, a to konkrétně veterán české taneční scény a jeden z našich nejlepších DJů Chris Sadler, jehož Climax v pražské  Roxy  je  vůbec  nejdéle  fugující  pravidelnou rezidentní  nocí v ČR.  Čím dál oblíbenější DJku E-lite, která hrává pravidelně po boku absolutní světové špičky, také není třeba představovat. Mezi těmito dvěma asi nejvýznamnějšími hosty se v hlavním čase od půlnoci představí sám oslavenec Bastis ve speciálním narozeninovém setu. Dále nás bude bavit rezident pražského after klubu Studio54 Hozzy sám a poté společně s Bastisem v ping pong setu aka 2Funk Brothers. Jako dámskou třešničku na pomyslném narozeninovém dortu uvidíte a hlavně uslyšíte další DJane v našem Full Throttle menu Katie.

Tímto srdečně zveme všechny naše známé i neznámé milovníky house music. Vstup je samozřejmě opět zcela zdarma, po každém bude požadována pouze dobrá nálada.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016