PARTYINFO

 

ECLECTICA

Datum konání:
01.09.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Alan Brown (at), Blue, Foxman, Stanzim, Click Joe & Mc Anya
Info:
http://www.myspace.cz...
eclectica@email.cz
Line-up:
22:00-23:00 Click Joe (Magion)
23:00-00:00 Stanzim (Quazi Delict)
00:00-01:00 Blue / Tall / Anya (Eclectica)
01:00-03:00 Alan Brown (Soul Seduction / AUT)
03:00-04:00 Foxman (Eclectica)
04:00-05:00 Eclectica mash-up
 
 
V pátek zahraje na Eclectice Alan Brown
Další Eclectica v Paláci Akropolis se odehraje už tento pátek a potěší hlavně fanoušky broken beatu, elektra a jazzu. Na Malé scéně odehraje první poprázdninový "eclecktický" set britský DJ Alan Brown z distribuce Soul Seduction.
 

Alan Brown se přestěhoval v roce 2001 z Londýna do Vídně. Jako vášnivý DJ a milovník hudby a sběratel je stále v pohybu. Z centra sofistikované elektroniky se přesunul do kontinentální Evropy jako důležitý článek sítě DJs, producentů, promotérů, labelů a hudebníků, aby se stal myšlenkovým a promotion otcem významné vídeňské distribuce Soul Seduction. Nechte se rozhoupat směsí jazzu, soulu, electra a broken beats v podání encyklopedicky vzdělaného a citlivého hudebního misionáře, kterému kromě dobře dostupných klasik neunikne ani jediný počin japonských introvertních producentů, ani podivínů ze zapadlých studií ve Finsku.

Na Ecleclectice doplní Alana Browna již tradiční sestava DJs. Brněnský expres Click Joe, Stanzim, Foxman a dvojka Blue & Tall. O hlas z lidu se postará sestra soulu a čokoládová princezna Anya! Startujeme v pátek 1. září od 22 hodin na Malé scéně v Paláci Akropolis.

www.myspace.com/cukipapa
www.myspace.com/brokenbeat
www.myspace.com/tallovo
www.myspace.com/anyasings
www.myspace.com/clickjoe
www.myspace.com/djfoxman
  

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016