PARTYINFO

 

KILLSOUND

Datum konání:
29.09.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Karlov
DJs:
Golpe, Chris Diaz vs. Drex, Samuel Benx, Techpower, Muerte, Irlbec, Mind, Sens, Alan Alda, The Opponent Bros a další
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
 
 
Poslední informace k plzeňské party Killsound
Killsound: profily vystupujících DJs
29. 9. 2006 se přes klub Karlov v Plzni přežene smršť vražedných beatů. Z očí do očí si to s vámi rozdají mistři schranzu GoLPe, Muerte a Samuel Benx.  To vše na akci nazvané Killsound - Techno vs. Schranz edition.
 

Připravte se na pořádně žhavou akci! Budou pro vás nachystané dvě k prasknutí nabité stage. Na první speciálně ozvučené a osvětlené stagei předvedou své umění již zmínění schranz DJs a doplní je pětice zkušených západočeských technobijců: Drex, Chris Diaz, Mind, Irlbec a Techpower. Na druhé podstatně klidnější stagei pak vystoupí Sense, Alain Alda, The Opponent Bros., Irlbec (se svým speciálním progressivním setíkem) a také se můžete těšit na méně známé, začínající Djs, kterým dáme prostor a čas hned v úvodu párty.

A určitě nebude chybět ani sladké překvapení!

Všichni jste srdečně zváni, tak se nenechte dlouho přemlouvat a přijďte se 29. září 2006 podívat! Rozhodně se máte na co těšit.

Profily vystupujících Djs:

GoLPe

Hraje od roku 2002 a výhradně o schranz se začal zajímat až po roce 2003. Od té doby se stal jedním z nejvyhledávanějších pražských schranz Djů. V roce 2005 byl přijat do schranz.cz. Na jeho stylu se podepisují především jeho velké vzory: Pet Duo a O.B.I. Jako jeden z mála Djů si své hraní dokáže neuvěřitelně užít a proto ho mají clubeři tak rádi. Nyní se po delší odmlce vrací opět do Plzně, aby Vás převálcoval svým vychytaným schranz setíkem.



Chris Diaz 

Z počátku se projevoval melodičtějším technem, ale velmi brzo si oblíbil těžké a lámané beaty, kterým posléze naprosto podlehl. Svými sety se snaží navodit temnou atmosféru, kterou umocňuje dramatickými zvukovými plochami. Anglie, Španělsko, Japonsko, Švédsko, Slovensko - to jsou země, ze kterých pochází převážná část jeho oblíbených producentů. Jmenovitě např. British Murder Boys, Ian J. Richardson, Reeko, Takaaki Itoh a Rumenige.


Muerte

Nadějný plzeňský Dj, kterého si nespletete, protože na jeho oblečení vždy najdete větší než malé množství všemožných lebek, kostí či jiných vražedných motivů. Svému uměleckému jménu rozhodně nezůstává nic dlužen. Jako většina Djů začínal klasickým technem a až časem se propracoval k jemu bližšímu schranzu. Nyní vás rozdrtí svým nekompromisním pojetím hardcore schranz techna. V průběhu posledního roku a půl si vytvořil svůj vlastní osobitý styl, kterým se odlišuje od ostatních schranz Djů u nás. V jeho setu se mísí pekelně děsivé zvuky se schranzovými remixi známých hitů, takže určitě nudit nebudete. Jeho oblíbení producenti jsou Boris S., Viper XXL a Matt M Maddox.


The Opponent Bros.

Jistě je každý zná a jistě je každý už někdy slyšel na živo. T.O.B. to jsou především Djs Fluidum a Neill, ale také i Gargy (perkusionista, bubeník) a Jarass Freeze (gutarist). Díky své originalitě a velkému žánrovému rozsahu jsou ozdobou každé párty a 29. září tomu nebude jinak! T.O.B. nejsou jen výborní Djs a umělci, ale jsou i pořadatelé nesčetných západočeských akcí. Pro příklad uveďme všem známý multižánrový free open-air happening Animal Existence pro organizaci Svoboda zvířat!


Irlbec

Učedník mistra Alaina Aldy. Společně se svým kamarádem Djem Muertem je zakladatelem plzeňského bookingu  a agentury Killproduction, která je pořadatelem této akce. Miluje dlouhé a vychytané přechody mezi jednotlivými deskami, dlouhé gradující nájezdy a pokud jde o koupi nějaké nové desky,  tak hodně dlouho přemýšlí, kterou si vybere. Ne snad že by si nemohl vybrat, ale protože se ve svých setech snaží o navození jednotné atmosféry či snad o vytváření jakéhosi příběhu. Tento všestranný Dj, kterého si můžete poslechnout v plzeňském klubu Mazaný Králíček při jeho funky-housových setech, si pro vás tentokráte připravil hned dva vyšperkované setíky. Na první si budete moci zapařit kolem jedné hodiny ranní na techno stagei. Během hodinky a půl Vám předvede to nejlepší z našláplého tribal energy techna ve stylu Marka Nastice, Markantonia, Valentina Kanzyaniho, Kobayi, Killiana, Miky a Erica Snea. Ve druhém kratším a klidnějším setíku se můžete těšit na porci kvalitního progressivního housu, která jistě nenechá nikoho chladným.


Mind

Již od malička měl silný vztah k hudbě. Postupem času ho začal stále více fascinovat Djing a taneční hudba. V roce 2003 si kupuje první gramofony. Počátky hraní byly velice pestré. Začínal hrát hip-hop, z kterého později přešel k taneční muzice. Jeho styl byl silně ovlivněn devadesátými léty a Anglickou scénou, kdy tato hudba zažívala největší vývoj. Jeho hraní by se dalo nazývat jako svižný tech-house a techno s prvky detroit, deepu, funky, groove acid a old school plný mohutných basů a neapolských zvuků. Jeho setům nechybí ani desky s pořádnou gradací, kterým málokdo odolá... Jako promotér pořádal kolem desítky parties, převážně techno akcí. Poslední dobou se začíná čím dál více prosazovat v ČR V září 2005 se dostal do finále DJ CHAMP 2005, kde nakonec obsadil prestižní druhou příčku!


Sens  

V roce 2000 zakládá Sens spolu s Djs Tomahawkem, Tomym, Dutchem a Crashem seskupení Noisy Pioneers. Koncem tohoto roku již začíná hrát ve vyhlášeném plzeňském baru Mazaný Králíček, kde se záhy stává rezidentem a je stálicí. Díky rezidenci v M.K. se brzy dostává do podvědomí lidí na západočeské taneční scéně, baví je svým funky housem a jeho oblíbenost roste. V Roce 2002 se začíná ukazovat ve většině klubů západočeského regionu a se svým našlapaným tech-housem úspěšně reprezentuje bar Mazaný Králíček a Noisy Pioneers crew na velkých plzeňských akcích či na mimo regionálních parties. V roce 2003 se dle ankety bývalého portálu Futurebeat.cz stává „house dj roku západočeského kraje“ . Rok 2004 pak přináší stále větší úspěch , např. dosazení na line up jednoho z nejlepších českých open air festivalů SUMMER OF LOVE. Další velké akce r. 2004 a 2005 na sebe nenechali dlouho čekat a např. na Phase IV, Technologic 2 či Explosion 9 potvrdil své zásadní postavení na západočeské housové scéně.


Drex

Vlastním jménem Tomáš Kafka, se začal o hraní zajímat již v roce 1998, kdy experimentoval a začal zkoušet mixování hudby na počítači. Později, v roce 1999, kdy už měl zažité základy mixování, přešel na CD přehrávače, a už si občas zahrál na soukromých akcích. Hrával tehdy ještě tvrdší house. Začal více navštěvovat akce a přemýšlí o hraní z gramofonů. Na začátku roku 2000 se stává majitelem gramců a začíná každodenní trénink. V té době stále hraje house, ale častějším navštěvováním techno akcí pomalu začíná vnímat energii tohoto stylu a před začátkem roku 2001 se již technu naplno věnuje. Začíná také pořádat vlastní akce a tím pomáhá ještě s dalšími oživovat téměř mrtvou taneční scénu v Domažlickém kraji, kde bydlí. V té době se ho začínají všímat lidé, kteří ho zvou na akce. Začíná se dostávat do povědomí lidí...
Prošel různými styly techna, ať už melodickým pomalejším, tak i energickým tvrdším technem. Zkouší oba styly skloubit dohromady a tím vytváří velice energické sety, které zároveň nepostrádají melodii a "atmosféru". Začíná dostávat stále více nabídek na hraní, nejen v jeho kraji, ale v různých místech Čech. V roce 2004 se stává členem bookingu Techanalitic production. Začíná se zdokonalovat v hraní ze 3 gramofonů, ve kterém si zakládá na promyšlených energických setech, plných experimentů, ploch a energických gradací. Od začátku roku 2006 zařazuje pravidelně do svých setů slovenskou a anglickou (birmingham) produkci, která v kombinaci 3 gramofonů s původním energickým technem vytváří na parties neopakovatelnou atmosféru, díky které již sklidil mnoho úspěchů a uznání. Za tu dobu, co se pohybuje za gramofony, už si zahrál v mnoha klubech a místech v celé ČR a vyskytl se po boku několika českých i zahraničních "hvězd". Někteří o Drexovi tvrdí, že je jedním z nejtechničtějších Djs v západních Čechách, co se délky a přesnosti mixů týče.


Techpower 

Vlastním jménem Tomáš Tůmovec. Narodil se před 24 lety v Praze a již od ranného dětství byla hudba důležitou součástí jeho života.  poslouchal snad všechny hudební žánry, hudbě se začínal věnoval i aktivním způsobem. Pokoušel se tvořit vlastní skladby a texty. Postupem času se dostal k elektronice a technu, k jejich aktivnímu poslechu na akcích i mimo ně. Jako asi každý si za nějaký čas vyzkoušel mixovací programy na počítači, už se od nich neodtrhl, a to doslova. Vinyly a gramofony jej nikdy nelákaly, v hraní z notebooku viděl více možností, jak hudbu mixovat, upravovat a přizpůsobit svým představám a náladám. Miluje jak hardtechno, tak melodické groovy techno, přičemž se snaží oba tyto styly mixovat a kombinovat a nezapadat tak vyloženě jen do jedné technoškatulky.


Samuel Benx

Velmi nadaný techno, ale hlavně schranz Dj. Tomuto výjimečnému a nepřehlédnutelnému Djovi  byla svěřena poslední, ranní část párty. To proto, aby Vás mohl rozdrtit a vymáčknout z Vás poslední zbytky energie. Jeho ďábelské a vychytané mixi Vám jistě nedovolí odejít před koncem jeho setu. Připravte si své energiťáky, protože je rozhodně budete potřebovat!


Alain Alda 

Pro mnoho plzeňských Djů začátečníků byl prvním učitelem a rádcem. Dnes již veterán plzeňské housové scény. Bývalý člen seskupení Le Funk Djs a dlouholetý kamarád Dje Dioma. Velký milovník francouzského housu. Je znám spíše starším cluberům, ale rád opráší své desky a předvede Vám, že nic ze svého Djského umění nezapomněl.


Důležitá informace pro začínající Djs:
pokud máte chuť a odvahu zahrát si na Killsoundu, máte stále možnost! Stačí, když co nejdříve napíšete mail na djirlbec@seznam.cz !




















































 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016