PARTYINFO

 

PRVNÍ LIGA

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Wich, Noir, Kwé, Pufaz, Aka
Live:
Rytmus feat.Kontrafakt, Indy & Wich, Ideafatte
Info:
http://www.dcpromo.cz
Popis:
start 21:00, předprodej 230 czk
 
 
Ke vstupence na První Ligu DVD s Kontrafakt a Indy & Wich zdarma Soutěž s hiphopovou První Ligou o ceny za 50000 czk
Hip-hopová První liga v říjnu v Pardubicích
Po úspěšné premiéře březnového dílu První Ligy je tu další pokračování. Headlinery akce tentokrát budou hned tři významné kapely na poli česko-slovenského hip-hopu a Rapu.
 

Chyběl Ti pořádnej hip-hopovej mejdan? Máš ho mít!

Po úspěšný březnový premiéře jsme pro tebe připravili další party v pardubickým ABC výstavišti/ L- klubu. Druhý vydání 1. Ligy tentokrát proběhne v pátek 13. října. Těš se na našláplej EAW sound,  skvělý světla, profi audiovizuální show, vostrý projekce a tak jako minule, hned na dvou stageích:

Kamikaze Live Stage:

Na hlavním pódiu vystoupí slovenská jednička a frontman dnes už legendárních Kontrafakt – Rytmus. Přijď si dát jeho zlatou sólovku „Bengoro“ LIVE a k tomu navrch Indyho a Wiche s premiérovým  koncíkem k novému albu. Překvápkem večera bude navíc i koncert rozjetejch Idea Fatte, který tu mimochodem pokřtěj svoji novou placku.

Escape r`n`b stage:

I druhá scéna nabídne slušnou pecku. Asfalt rozpálej rezidenti nejlepší hip-hop & r`n`b noci FX Bounce klubu Radost FX Praha - djs KWE & Noir. Kromě vyhlášený FX Bounce Show tě čeká i  scratch mašina dj AKA a taky dj Pufaz, kterej navíc odspeakuje i celou prvoligovou show.

Jseš 1. liga?...tak dej mega soutěž za 50.000,-

Stačí poslat svoji stylovou fotku mailem na soutez@dcpromo.cz  spolu se jménem, věkem a kontaktem…a mít trochu kliku. Nejlepší kočky a týpci si odnesou spoustu cen jako mp3 přehrávače, discmany, sluchátka, hi-fi sestavy a hafo dalších vychytávek od Electroworldu v celkový hodnotě 50.000,-. Nejlepší fotky uvidíš v průběhu večera na projekcích a taky je najdeš na webu 1. Ligy… Originální, sexy, krutou a nebo totálně ujetou? Je jen na tobě, na jakou fotku vsadíš. ;o)

Soutěže se můžou zúčastnit všichni starší 15 let.

A ještě jedna vychytávka! Z celýho večera vznikne profi video, který vychytáš už pár dní po akci na DVD.

Samozřejmostí je shop centrum, vinyl shop, pivko za 20,-, Kamikaze za 40,-, Mojito a Cuba Libre za 69,- a tuna dalších fines.

První Liga – Ber, nebo nech bejt…!

Více se dočetete v tiskové zprávě a nebo na webu akce.: http://www.dcpromo.cz/prvniliga2/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016