PARTYINFO

 

BRIAN’S ORIGINAL OLYMPIA PARTY

Datum konání:
09.09.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Hector Lopez (Sp), Loutka (djloutka.com), Brian (djbrian.cz), Eagle, T.T., Louis de Liberte (bass)
Popis:
start 22:00
 
 
Brianova Olympia party v Duplexu
Pražský DJ Brian se vrátil ze svého řeckého angažmá a opět se bude plně věnovat své úspěšné klubovce Olympia. Ta se tentokrát přestěhovala z Meccy do klubu Duplex a Brian na ní navíc už tuto sobotu oslaví narozeniny. Vystoupí už tradičně s baskytaristou Louisem De Liberte a jako další hosty si pozval Hectora Lopeze, Loutku, TT a Eagla.
 

DJ Brian je zpátky po letní sezoně na Mykonosu a s ním i jedna z nejoblíbenějších pražských party. Originální Brianova Olympia se poprvé představí tuto sobotu v klubu Duplex, kde DJ Brian zároveň oslaví své 25. narozeniny. Velká narozeninová party a DJové Hector Lopez, Loutka, Eagle, TT a Brian ve speciálním narozeninovém setu, ve kterém zazní všechny největší hity letošního léta.

Chybět samozřejmně nebude ani basová masáž od legendárního basáka Louis de Liberte, který k Olympii neodmyslitelně patří.

Připravena je speciální narozeninová videoprojekce a originální Olympia dekorace.
"Olympia, to je Brian a Louis de Liberte!" a my se na vás těšíme tuto sobotu v klubu Duplex.

Party začíná ve 22:00, více informací na www.olympiaparty.info , www.duplex.cz a www.djbrian.cz


DJ Brian - krátké bio

DJ Brian je od léta oficiálně residentem PARADISE clubu na řeckém ostově Mykonos.
Během letní sezóny hrál přes 50 různých party pro více než 100,000 návštěvníků Paradise Clubu. Hrál společně s mnoha superstar DJs jako jsou Erick Morillo, Todd Terry, Sander Kleinenberg, DJ Gregory, Seamus Haji, Junior Sanchez, Sandy Rivera, Jon Carter, Kenny Dope Gonzales z Masters At Work, Francesco Farfa, Spiller, Phats& Small, Pasta Boys, Claudio Di Rocco, Chris Montana a mnoho dalších.

Pravidelně hrál na Ministry Of Sound parties na Mykonose a vystupoval společně se zpěváky jako je Barbara Tucker (Most Precious Love), Tara McDonalds (My My My) nebo Stewe Edwards (World Hold On, Watch The Sunrise, Sound Of Violence).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016