PARTYINFO

 

EUPHONIC NIGHT

Datum konání:
29.09.2006 - pátek
Místo konání:
Most - Duplex Most
DJs:
Kyau vs. Albert (de), Ronski Speed (de), Sonorous (de), Mark Marberg (de), Michael C, Mike
Popis:
vstup 80 czk
Line-up:
21:00 – 22:00 Mike
22:00 – 23:30 Sonorous
23:30 – 01:00 Michael C
01:00 – 02:30 Kyau & Albert
02:30 – 04:00 Ronski Speed
04:00 – 05:30 Marc Marberg
 
 
Euphonic Night příští týden v Mostě
Slavná německá klubová noc Euphonic Night po zastávkách v Norsku, Koreji nebo Austrálii dorazí ve své plné síle do Čech
 

Poprvé spolu na jedné stagei v Čechách zahrají Kyau & Albert, Ronski Speed, Sonorous a Marc Marberg. Jako jediný český zástupce posilní line-up třetí nejpopulárnější DJ podle Dance Awards 2005 Michael C. Pojďte se krátce seznámit se všemi účinkujícími:

Kyau & Albert
www.kyauandalbert.com

Ralph Kyau a Steven Moebius Albert, jak znějí jejich občanská jména, jsou zakladatelé úspěšného labelu Euphonic, který je zdrojem té nejkvalitnější tranceové hudby. Jejich skladby "Outside", "Save Me" and "Velvet Morning"a "Made Of Sun" se staly celosvětovými hity. Mají na kontě již svoje první debutové album "Here We Are Now" a jejich poslední singl "Walk Down/Kiksu" je velmi hojně zařazován do playlistů těch nejlepších světových DJů jako Tiësto, Paul van Dyk a Armin van Buuren.  
 

Ronski Speed
www.ronskispeed.de

Ronny Neumann aka Ronski Speed je jedním z německých DJů, který pomalu ale jistě šlape na paty německému velikánovi Paul van Dykovi. Svoje uznání si zasloužil nejen díky skvělé skladbě svých setů, ale hlavně svoji hudební produkcí. Jeho hity "E.O.S.", "Iris", "2Day E.P.", "Asarja", "Incognition", "Follow You" a nespočet remixů pro Armina van Buurena, Above & Beyond, Djku Tatanu či Solar Scape ho začlenili mezi producentskou elitu. Pokud se podíváte do Ronskiho diáře, zjistíte, že Ronski je velmi zaneprázdněný DJ, který vystupuje po celém světě.         
 

Michael C
www.djmichaelc.com

Za tři roky působení si vydobyl svými výkony spoustu ocenění a uznání nejen na české hudební scéně. Díky své vynikající technice mixování a osobitému vystupování získal v roce 2004 druhé místo v anketě Dance Awards v kategorii objev roku. O rok později se umístil již jako třetí v kategorii DJ roku. Může se pochlubit rezidentními nocemi Sunshine v klubech Duplex Praha a Duplex Most a Sound of Ibiza E-Motion v brněnském 7. Nebi. Má za sebou vystoupení jako headliner v exotické Číně, dále v Polsku, Německu a na Slovensku. Ne jednou si zahrál s kompletní světovou špičkou (Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten,….).   
   

Sonorous
www.sonorous.de

Rough Muller je především vynikající producent. Do povědomí fanoušků se dostal svým singlem "Glass Garden", další jeho singly "Second Sun", "Protonic" a "Last Sunday" se již staly klubovými hity. Sonorous remixoval mnoho známých jmen - Sinéad O'Connor, Mirco de Govia, Quivver, Above&Beyond – jejichž skladbám dal vynikající progresivní nádech. Sonorous je jedním z mála djů, kteří ví, jak kombinovat groovy skladby s nádhernými zvuky a melodiemi, které v klubu nenechají nikoho v klidu.   


Marc Marberg
www.euphonic.de

Marc má na kontě několik skvělých singlů, z nichž singl "Hackin" se stal oficiální částí kompilace k legendární Love Parade v Německu a Mexiku. Marc si na té mexické dokonce sám zahrál a to před 200 000 lidmi. Jeho poslední singl "Guarana“ byl po svém vydání velmi oblíbený u Paul van Dyka a Markuse Schulze.

Těšit se můžete nejen na skvělá vystoupení nabitá energií a emocemi, ale také na originální Euphonic merchandize, který bude na party k dostání. Vše proběhne 29. září 2006 od 21 hodin ve fantastickém klubu Duplex Most, ve kterém na Vás čekají sexy tanečnice, několik laserů, skvělá světla a výborný zvuk. Cena vstupného je pouhých 80 Kč na místě!

Umělci vystoupí v následujícím pořadí:

21:00 – 22:00 DJ Mike – Euphonic Night Warm-up set
22:00 – 23:30 Sonorous/Euphonic Germany
23:30 – 01:00 Michael C/Sunshine CZ
01:00 – 02:30 Kyau & Albert/Euphonic Germany
02:30 – 04:00 Ronski Speed/Euphonic Germany
04:00 – 05:30 Marc Marberg/Euphonic Germany

Michael C a Euphonic Night, skvělá světla, lasery, sexy tanečnice a masivní zvuk, to je taneční party měsíce září v klubu Duplex Most!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016