PARTYINFO

 

CYBERTRONIC

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Benny Benassi, Mauro Picotto, Michael Burian, Lucca, Angelo Mike, Afrika Islam, Orbith, The Kaos Boys - Lucaso & Uwa, Simon Sayz, Radan Mach, Clara Bailar, Breeth (sk), Martin Hloch a další
Info:
cybertronic.info@seznam.cz
Popis:
předprodej do 7.12. 390 czk, VIP 1290 czk
 
 
 
Benny Benassi: "Jsem rád, že mohu v Brně vystoupit." Další informace k Cybertronicu
Cybertronic: Benny Benassi potvrzen!
Dobrá zpráva pro fanoušky Benny Benassiho přišla od pořadatelů party Cybertronic. Díky společnému úsilí se všechny problémy podařilo zdárně vyřešit a italský headliner akce nakonec v Brně na party Cybertronic skutečně vystoupí. Jeho příjezd je očekáván v ranních hodinách. Vyjádření naleznete i na Benassiho oficiálních stránkách. Vstupenky v prodeji na našem e-shopu.
 

Vážení návštěvníci party Cybertronic.

Dovolte nám, abychom vám s nevýslovnou radostí oznámili úspěšné zakončení jednání se stranou managementu headlinera akce, italským DJem a producentem Bennym Benassim.

Po několika dnech náročných jednání za velké snahy všech zúčastněných a kvalitně odvedené práci je hlavní hvězda definitivně potvrzena a do Brna 22.12. na akci dorazí v ranních hodinách. Benny Benassi přijede z Rakouského Steyru a v korespondenci s jízdními podmínkami očekáváme jeho příjezd do Boby centra nejpozději kolem půl páté.

Doufáme, že drobné administrativní potíže neotřásly vaší důvěrou v největší prosincovou taneční událost v ČR a těšíme se na viděnou. Přejeme vám krásné zážitky a hezký start svátečního období na party CYBERTRONIC!

K shlédnutí doporučujeme oficiální webové stránky Benny Benassiho na

http://www.bennybenassi.com/tour.htm

Všem partnerům děkujeme za pomoc a podporu.


Cybertronic team
http://www.cybertronic.dj


PS: Vstupenky na Cybertronic si můžete koupit na shop.techno.cz


 
Benny Benassi na Cybertronic možná nakonec vystoupí! Dorazí Benassi na Cybertronic? Vstupenky na Cybertronic za sníženou cenu do čtvrtka Novinky k Cybertronic Prosincová Cybertronic s Picottem a Benassim

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016