PARTYINFO

 

MUFFIN OPEN AIR

Datum konání:
09.09.2006 - sobota
Místo konání:
Mláka - kemp
DJs:
General Kryshpeen + MC Dr.Kary, Yukimura, NoAka, Garf, Ja.Basta vs. ZBNK
Info:
http://www.kemp-mlaka.cz
Popis:
start 19:00, vstup 80 czk
Line-up:
19:00-21:00 Zbnk
21:00-23:00 Jabasta
23:00-02:00 Pro Sound System + Yukimura
02:00-03:30 No Aka
03:30-06:00 Garf
 
 
Třetí ročník festivalu Muffin proběhne v sobotu
Další, v pořadí již 3. ročník pozdně letního nejen hudebního setkání.
 

Vše proběhne pod širým nebem, v prostoru příjemného kempu Mláka (cca 10km od Třeboně ve směru na Jindřichův Hradec).
Zastřešení (stan pro cca 150 lidí) bude přpraveno, pro případ, že nezačne 9. 9. "babí léto".

Mejdan začne cca v 19:00. Silně eklektickým setem uvede a patřičně naladí DJ ZBNK (výjimečnost & kvalita s kterou se prostě počítá). Poté se připojí a volně naváže DJ Jabasta se svým psychedelicky/tanečním setem, obsahujícím všemožné i nemožné hudební žánry, převážně z 60 & 70let,.. prostor dostane: jazz/soul/funk/rare grooves/afro beat/sitar beat/latin & boogaloo.. etc.

cca ve 23:00 nastoupí hlavní host Muffinu: pražská parta Pro Sound Systém (General Kryshpeen + Dr.Kary & host DJ Yukimura) jejich vystoupení se ponese v duchu hudebních forem pocházejících převážne z oblasti jamajky/karibiku & jižní ameriky: reggae/dancehall/dub/soca a všemožné mutace těchto žánrů! Nelze opomenout vokální doprovod Dr.Karyho a generala Kryshpeena, tak charakteristický pro jejich vystoupení!

Jako host Pro Sound Systemu vystoupí, sama naděje českého Djingu: pražský (na jihu Čech téměř neznámý) Mustakillah, alias DJ Yukimura! Zřejmě nejuniverzálnější český DJ, s neskutečně širokým hudebním záběrem, daleko přesahujícím příšerné škatulky současné elektronické i akustické taneční hudby. Dokáže zahrát našlapaný set, jak pro ambientně naladěné publikum, tak i pro fanoušky reggae, dancehallu, hiphopu, jungle, techna, industriálu či breakcore, pro vyznavače hudby africké, arabské, japonské i spousty dalších nejmenovaných žánrů, které se pohybují v rámci vytyčeného území i daleko mimo něj.

Zhruba, někdy kolem 2hod. přijde na řadu člen Otaku Sound Massive, Kryštof alias DJ No Aka, se svým velice energickým setem, postaveným převážne na rytmech současného break&beatu, ovlivněným zejména reggae & dancehall scénou, s častou příměsí atmosferických ragga & reggae vokálů.

Celý mejdan zakončí Českobudějovický DJ Garf. smršť break&beatu/big&beatu v tisícero podobách, aneb.. nespoutaná energie obsahující prvky funky, reggae, electra, hip&hopu, etc.

Přátelé, vy snad ještě váháte??.. jestli se 9. 9., na Muffin, do kempu Mláka vydáte??

Přijeďte, svou ůčastí a tancem, podpořit poslední open air ("na Jihu") v tomto roce!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016