PARTYINFO

 

SOUND HEAVEN PARTY

Datum konání:
15.09.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Lucas Hulan (roxy booking), Marwin Shamma (marwinshamma.com), Konrad
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 zdarma, poté 50 czk
 
 
Sound Heaven: první info a profil Lucase Hulana
DJ Marwin Shamma a Sky Bar Café Vám s radostí oznamují vznik zcela nové taneční noci pod názvem Sound Heaven, a to opět v šestnáctém patře nejvyšší budovy v Plzni.
 

Těšte se na to nejaktuálnější, co můžete na evropské či světové elektronické scéně slyšet. Tato noc by měla být velkou inspirací pro vás všechny, kteří heldáte něco nového a chcete si to vyzkoušet na vlastní kůži!

Vedle rezidentního DJe Marwina Shammy postupně uslyšíte velmi zajímavé hosty a projekty. U některých z nich se můžete dočkat i nějakého toho LIVE vystoupení.
Jako první se Vám po dlouhé době v Plzni představí dlouholetý a opravdu vynikající DJ Lucas Hulan z pražského Roxy Bookingu. U tohoto DJe se můžete tešit na směsici Electro Minimal Tech House music, která potěší a osloví i náročnější návštěvníky této noci.

Dalším hostem je všem dobře známý DJ Konrad, který se čerstvě vrátil ze Španělska plný energie a zajímavých nápadů.

Na závěr snad jen to, že kompletní zvukové a světelné zázemí akce bude opět v režii Music Pro Agency.

Začínáme již ve 20:00 hod. a vstup činí 50 Kč, ovšem do 22:00 hod. to máte zdarma.


Lucas Hulan - bio

Lucas Hulan se pohybuje na české taneční scéně pěknou řádu let. Za tu dobu se nemalým dílem zasloužil o rozvoj české taneční scény. Počátky jeho hraní se datují od roku 96, kdy vystupoval společně s dnes již dobře známým a dříve houseovým DJ-jem Sidecarem v klubech XT3 a Punto Azul, později také v Paláci Akropolis, Radost FX.

Zlom v jeho DJ-ské kariéře přišel v roce 1998, kdy byl přijat do nyní legendárního seskupení Roxydust, které měli na starosti DJs Loutka a Petr Hošek. Díky Roxydustu hrál na takových parties jako byly Shake, Batrave, 7:33, Saladas atd.

Lucas Hulan patří v současné době mezi top české houseové DJs, hrál a hraje ve většině českých klubech, na všech důležitých letních festivalech Creamfields, Summer Of Love, Mácháč, LPC a na větších outdoorových parties. V zahraničí jste ho mohli slyšet například v Polsku, Švédsku, Londýně a také často vystupuje u našich sousedů na Slovensku. Dlouhou dobu spolupracoval se zpěvačkou Charie One (Wubble-U, uk), která ho doprovázela svým zpěvem a se kterou by rád do budoucna produkoval nějaký track. V Polsku je bookován agenturou Fantomas. V Čechách ho zastupuje Roxy, zde má také svoje residentní noci Futuresoundz a Nightphunk, kde vystoupili například Omid Aka 16B, Phill Hartnoll from Orbital, James Zabiela, Jim Felli, The Littlemen, Da Sunlounge atd. Momentálně připravuje svůj debutový singl.

Radio show:
Radio Kiss /Vinyl Vibrations/ - spolupráce na radiové show společně s DJ-jem Vectifem, která fungovala skoro dva roky a představili se zde hosté Inland Knights, DJ Linus, Eddie Richards, Crazy Penis atd.


Zahrál si po boku DJs:
Eddie Evil Richards, Mr.C, Nathan Coles, Nils Hess, Kenny Hawkes, Tom Middleton, Justin Robertson, Layo & Bushwacka!, Duncan Forbes, Daniel Poli, Dzihan & Kamien, Phil Hartnoll from Orbital, M3, 100%Isis, Joost Van Bellen, Danny Rampling, 4 Hero DJs, Eddie Amador, Pete Moss, Omid Aka 16B, DJ Hell, Rob & Steve from Smokescreen, DJ Jack & Simon Dk from Diy, Quadrant Sound System, Dave Angel, Colin Dale, Future Funk, Clive Henry, DJ Pippi, Koenie, Michael De Hey, Scan X, Marco Lenzi, Schmoov!, Mikee Surreal, Phil Kieran, Meat Katie, Funky Transport, Michael Dog, Valentino Kanzyani, Da Sunlounge, Jim Felli, James Zabiela, The Timewriter, Danny Chatelain a mnoho dalších.


Discography:

FUTURE SOUND OF ROXY
(mixed by lucas & rai)
Xmag rec.
 
NIGHTPHUNK
(compiled by lucas)
Xmag rec.
 
NIGHTPHUNK 2
(compiled by Lucas)
Xmag rec.

Links:
www.lucashulan.com
www.myspace.com/lucashulan
www.myspace.com/nightphunk

DJ Booking:
www.roxy.cz (Czech Republic / Slovakia)
www.fantomas.com.pl (Poland)
www.eminentpromotion.co.uk (London)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016