PARTYINFO

 

METROPOLIS LIVE SESSION

Datum konání:
15.09.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Lumiere (radost FX) & Matthew Ruppert (monkey business, voc), Javas, Vik
Popis:
vstup 120 czk
 
 
Lumiere vystoupí s Matějem Rupertem v Brně
Páteční program klubu Perpetuum slibuje nevšední hudební zážitek, ale současně i pořádně rozjetý mejdan. Do Brna totiž přijede houseový DJ Lumiere z Radosti FX, kterého zpěvem doplní Matěj Rupert z kapely Monkey Business.
 

METROPOLISLIVE SESSION aneb Ve městě je dobře…

Jednoho krásného večera jeden známý a šikovný zpěvák jedné známé skupiny oslavuje. A jak už to na takových tazích chodívá, obráží s bandičkou kamarádů známé noční podniky. Společnost je již v dobrém rozmaru, když tu dorazí do klubu, ve kterém je nálada rozjetá pěkně podle jejich gusta. A zdá se, že to zde příjemně šlape hlavně díky jednomu populárnímu a neméně šikovnému DJi, který tam zrovinka roztáčí kousky ze své vybrané vinylové sbírky. I zpěvák se dobře baví, zajde za DJem a v družné konverzaci po chvíli zjistí, že u mixpultu je dokonce k dispozici mikrofon. Slovo dá slovo a světe div se, zpěvák a DJ spolu rozjedou neplánovanou show, při které mezi oběma proskočí jiskra inspirace a atmosféra se zanedlouho blíží bodu varu. Ano, samozřejmě hádáte správně, zmiňovaný DJ je resident pražského klubu Radost FX mistr Lumiere a tím zpěvákem není nikdo jiný než Matěj Ruppert ze skupiny Monkey Business.

Matěj působil ve folklórním souboru Rosenka, absolvoval střední pedagogickou školu, v roce 1999 se stal zpěvákem skupiny Monkey Business, se kterou vydal desky Why Be IN When You Could Be OUT, Save the Robots, Resistance Is Futile, Kiss Me on My Ego. Hrál v televizní adaptaci pohádky U nás v Kocourkově, ve filmech Pupendo a Sklapni a zastřel mě.

Lumiere je residentem klubu Radost FX, hraje v Roxy či Mecce a jiných pražských top barech. Před několika lety též navštívil Francii, kde potom následně vystupoval v řadě tamních klubů. Lumiera známe i jako producenta, protože získal obrovský obdiv a objevil se v top chart světově známých DJs Funk D'Void, Pete Mosse a Jef K.

Jelikož si tito dva pánové před časem dobřeporozuměli, proč bychom je společně nepozvali taky do Brna. Ano, je to tak – Matěj Ruppert s Lumierem nám v pátek 15. září pěkně rozhejbou pozadí svým speciálním vystoupením pro magazín Metropolis, který tímto naváže na tradici úspěšných mejdanů Metropolis Sessions. Nejvhodnější lokalitou pro vychytaný večírek zdá se býti v současnosti znovu oživlý klub Perpetuum, kde v letním období proběhla menší rekonstrukce a kde se nyní v podzimním čase rozjíždí pod novým vedením čerstvá série příjemných a inteligentně laděných tanečních akcí. Takže vás rádi uvidíme 15. září na Metropolislive Session, včetně dalších hostů večera Javase a Vika, kteří mají rozhodně velké zkušenosti s místní elektronickou scénou a v tandemu s Matějem Ruppertem a Lumierem tvoří parádně kompaktní quarteto.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016