PARTYINFO

 

ILLUMINATION

Datum konání:
15.09.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main floor - Inigo Kennedy, Nika 77 (techno.cz), Josef Sedloň, Jamal DJs, Ian Fuzzy, Ixer, Scorn
Harmonic floor - Nelo, Flower, Yareck, Upgread
drum and bass floor - Ren.cz.a, Holder, Miky
Popis:
start 21:00, vstup 150/199
 
 
Rozhovor s Inigem Kennedym k Illumination
Inigo Kennedy na Illumination ve Flédě
Nově zrekonstruovaný a ještě hezčí brněnský klub Fléda přivítá 15. září třetí pokračování nevšední party Illumination.
 

A návrat tanečních parties na Flédu jsme se rozhodli pojmout ve velkém stylu! Přijďte se přesvědčit, že elektronická hudba zdaleka ještě nevystřílela všechny své náboje a stále může posluchačům nabízet jedinečné zážitky. Na třech scénách vystoupí 14 DJs a 2 Live akty, útočit budeme také na další smysly - připravujeme speciální dekorace, ohnivé performace nebo vizuální show v podání projekce VJe Kombajna. Samozřejmě nepřijdete ani o to, co k Illumination neodmyslitelně patří – přehlídka oblečení a spodního prádla, masáže a vlasová studia. Milovníky dobrého jídla potěší stánek plný ovoce a občerstvení. A teď to hlavní...

Jsme rádi, že pozvání přijal fanatický milovník technických novinek a zvukových experimentů - populární britský dj a producent a majitel známého labelu Assymetric Inigo Kennedy. Rodák ze severního Londýna, který už skoro deset let patří mezi absolutní špičku ostrovní taneční scény, se představí na Moravě poprvé od loňského května, kdy na Orion Hallu sekundoval legendárním The Prodigy. Jeho vystoupení bývají nevšedním zážitkem - nejen pro precizní mixy ze tří gramofonů a cd přehrávače, ale především díky výjimečné schopnosti zapracovat do setu spoustu netradičních zvuků a aktuálních nápadů. Samostatnou kapitolou je Inigova producentská činnost - od doby, kdy v roce 1996 zaujal svým trackem The Bond EP v manchesterské rádiové show a získal smlouvu na vydání první tisícovky vinylů, vydal už skoro neuvěřitelnou stovku desek. Výčet jmen djů, kteří remixovali nebo hrají Kennedyho desky a labelů, na kterých jeho vinyly vyšly je nad naše síly. Nemusím přece mluvit o tom, co dělám. Výsledek je mnohem důležitější, říká Inigo Kennedyho a my souhlasíme.

Na hlavní scéně se představí také pohledná brunetka Nika 77, kterou s Inigem Kennedym spojuje pracovitost a chuť dokazovat své umění spíše precizní hudbou než triky reklamních manažerů. Pražská DJka je už skoro deset let symbolem prvotřídní kvality a na Flédě představí zbrusu nový a vynikající track Eduo, který nedávno vydala na německém labelu Teknikk Experimental.

Roztančenou a stále se rozvíjející západočeskou scénu přijede představit plzeňská dvojice Jack R a Malda ve společném projektu Jamal DJs. Rezidenti populárních Pig Festů a Squallů vystoupí ve společném setu ze dvou mixpultů, dvou cd přehrávačů a čtyř gramofonů. Hudební šílenci a neskutečně sehraní kamarádi patří k tomu nejaktuálnějšímu v českém rybníce elektronické hudby a my jsme rádi, že můžeme představit jejich strhující show také v Brně.
Těšit se můžete také na věčně rozesmátého brněnského kaliče, ale především stálici české elektronické hudby Iana Fuzzyho, který přijede na Flédu naposledy otestovat publikum před svým vystoupením na Citadele.

Podobnou hudební vlnu naladí také dj Ixer z pořádajícího Disharmonicu. Ixerův sound si oblíbili elektroclashoví Moimir Papalescu and The Nihilists, které doprovází při jejich vystoupeních. Ixer není na Flédě žádným nováčkem, v letošním roce se představil na první Elektře po boku nizozemského dje Sana nebo na prvních narozeninách Rádia Student spolu s legendárním projektem I am X. Více ...

Na brněnské publikum se těší také nejpopulárnější dj blanenského okresu Scorn. Po ročním pobytu v Irsku je pořádně nažhavený připomenout se clubberům, tak jak ho dobře znají - pořádnou náloží tvrdého rychlého techna, stoprocentním nasazením a bezprostřední komunikací s publikem. Více ...

Nesmí chybět ani resident party Illumination Josef Sedloň z Roxy bookingu. Jeho  hudební kariéra je úzce spjata již od počátku 90. let s pražským Radiem 1 a později i s agenturou Lighthouse.

Pro milovníky jemnějších a melodičtějších beatů jsme u předního baru připravili progressive a house scénu, na níž se představí Nelo, Flower a Yareck a náš host.

Žádného odpočinku se naopak nedočkáte v chilloutu Flédy, pro všechny milovníky drum'n'bassu tu roztočí bláznivé desky plné našlapaných lámaných beatů djka Ren.cz.a a dj Holder a Miky.


Dále jsme pro Vás přichystali skvělý sound systém, světelnou show, 2 projekce, 3 bary a mnoho dalších příjemných překvapení. Předprodej: Brno - Indies a  Fatal music, dále Blansko – Echo Zone a Boskovice – Shit music za 150,- Kč a na místě za 199,- Kč.

Rozhodli jsme se vsadit na maximální kvalitu, bez ohledu na módní trendy. Připravili jsme nezapomenutelnou party, která zaútočí na všechny vaše smysly! Jediné, co nemůžeme ovlivnit, je atmosféra a ta je na Vás! Proto se těšíme naviděnou 15. září na Flédě na party Illumination.

www.inigokennedy.com
www.nika77.com
www.kombajn.bloguje.cz
www.jamaldjs.com
www.djscorn.net
www.fleda.cz
www.info-point.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016