PARTYINFO

 

SLIM SLAM DRUM

Datum konání:
29.09.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Moving Fusion (uk), Mr. Brown (uk), Jordan V (uk), Koogi (shadowbox.cz), Inspiral X62, Beaty
Popis:
vstup 200 czk
Line-up:
20:00 - 21:30 Beaty
21:30 - 23:00 Inspiral X62
23:00 - 01:00 Jordan V
01:00 - 02:30 Moving Fusion
02:30 - 04:30 Mr.Brown
04:30 - 06:00 Koogi
 
 
Jubilejní 40. Slim Slam Drum dnes ve Fabricu
DJ Elvis a jeho Ext-Dust crew pořádají dnes v pořadí už 40. díl nejrozjetější drumandbassové akce na severní Moravě. Slim Slam Drum bude ve Fabricu hostit hned tři zástupce ostrovní scény: Moving Fusion z britského RAM Recordings, Mr. Browna a Jordana V. Přinášíme info o headlinerech a přesný line-up.
 

Dnešní večer bude v ostravském Fabricu patřit SSD aka SlimSlamDrum party. Letos to bude malá oslava tohoto drum and bassového svátku, a to díky své dlouholeté existenci. Tento SSD již bude čtyřicátý v pořadí a to si oslavu zaslouží. Pozvání do ostravského klubu Fabric tentokrát přijali hned tři hosté z Velké Británie.
Jmenovitě: Moving Fusion aka Jeff Langton, který se vrací do Fabricu po třech letech, dále Mr. Brown a Jordan V. České barvy budou hájit Inspiral X62, Koogi a mladičká Djka Beaty. Klub Fabric bude při této příležitosti mít zpřístupněné i ostatní prostory, zahrádku a chillout. Jako vždy se můžete těšit na kvalitní zvuk, světla a projekci..

Moving Fusion

Představovat blíže Jeffa Langtona aka Moving Fusion by bylo nošením dříví do lesa. Jednak jsme už měli tu čest jej vidět v Ostravě naživo, jednak pouze úplný drum´n´bassový ignorant nemůže znát tuhle legendu, která do značné míry změnila tvář celého žánru. Původně dvojčlenný projekt o sobě dal vědět nejprve pod názvem Outta Dynamics na labelu Trouble On Vinyl. Následovala změna jména a přestup do tábora Ram Records, odkud na konci devadesátých let začali válcovat scénu těžkotonážními peckami jako Turbulence, Beginning či Sex Drive. Od té doby vyšlo pod hlavičkou Moving Fusion kromě řady singlů také LP Start Of Something anebo EP Atlantis a oba členové projektu (kromě Jeffa Langtona také Daniel Sparham) se stačili etablovat jako djové. Postupem času se Moving Fusion jako producentské duo rozpadli. Daniel Sparham se začal věnovat vlastní produkci pod názvem Sparfunk a trademark Moving Fusion zůstal Jeffu Langtonovi. V poslední době stále úspěšně spolupracuje s dalšími kumpány z okruhu Ram Records jako jsou Shimon a Eddy Woo a věnuje se hodně remixům.

Mr. Brown

Nathan Brown aka Mr. Brown patří mezi nejžhavější nováčky na britské drum´n´bassové scéně. Třiadvacetiletý mladík ze severu Anglie se djingu věnuje zhruba pět let. Stylem mixování bývá přirovnáván k takovým hvězdám jako jsou Mampi Swift, Andy C či Friction (s prvně jmenovaným si ostatně nedávno zahrál na jedné londýnské párty). Kromě djingu organizuje v domovském Manchesteru také pravidelnou akci PLATOON. Ta se zaměřuje kromě drum´n´bassu také na Ragga a Hip Hop a za dva roky své existence získala status jedné z nejlepších severoanglických nocí. V lednu příštího roku by mělo spatřit světlo světa také jeho vlastní EP.

Jordan V

Jordan V pochází z djské rodiny - jeho otcem není nikdo jiný než známá ostrovní drum´n´bassová legenda Bryan G aka Gary Bryan (mimo jiné též majitel labelu Liquid V). Jordan V tak vyrůstal doslova obklopen kvalitní muzikou všech možných žánrů a jeho vlastní hudební kariéra tak byla více než jistá. V současnosti je rezidentem několika anglických klubů a velkých akcí a hrává jak v Evropě tak v zámoří. Podílí se také na chodu jedné z nejznámějších londýnských drum´n´bassových pařeb - noci s názvem Movement. Mimoto působí ještě jako editor v ATM Magazinu, který je již spoustu let synonymem kvalitního (převážně) drum´n´bassového periodika. Ačkoliv je Jordan V díky své "prominentní" pozici na ostrovní scéně neustále zásobován těmi nejnovějšími dubplaty, neomezuje se pouze na UK jump up. V jeho setu můžete čekat horké novinky jak jump upových matadorů typu Clipze, tak liquidních prominentů jako jsou AI či Brazilec Marky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016