PARTYINFO

 

MUSIC INFINITY

Datum konání:
26.09.2006 - úterý
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Apparat (D)
Info:
http://www.palacakropolis.cz
Popis:
start 19:30, vstup 250 czk
 
 
Apparat dnes večer v Paláci Akropolis
Německý projekt Apparat koncem září v Akropoli
Koncertní série Music Infinity vstupuje do podzimní části sezóny vystoupením německého projektu Apparat.
 

Sascha Ring, aka Apparat se v průběhu několika let dokázal vyšplhat až na samou špičku světové elektronické hudby. Jako spoluzakladatel berlínského labelu „Shitkatapult“ zde také v roce 2001 vydává své debutové album Multifunktionsebene. Téměř bez převratných technologických postupů, s přehledem a nezpochybnitelným talentem na něm vytváří pocity nabité kompozice, ve kterých není nouze o originalitu či nejedno hudební překvapení.

Nabídka na příspěvek do legendárních John Peel Sessions a vydání dalšího, kritikou opět nadšeně přijatého, alba Duplex (2003) na sebe také nenechávají dlouho čekat. APPARAT ve své tvorbě až mistrovsky vyváženě propojuje syntetické plochy s přirozeným zvukem akustických nástrojů, monotónní taneční rytmy s nepředvídatelnými breakbeaty, melodické motivy s agresivním hlukovým běsněním a to vše za maximální asistence emocí.

Letošním příspěvkem do Saschovy diskografie je EP s cestopisným nádechem Berlin.Montreal.Telaviv live (2006) a výsledek velmi plodné spolupráce s berlínskou kamarádkou a DJkou Ellen Allien - LP Orchestra of Bubbles (2006). APPARAT je zpátky v Praze, o dva roky starší a o dva kroky dále.   

Projekt MUSIC INFINITY

Palác Akropolis vstoupil do roku 2006 s novým projektem MUSIC INFINITY, který vznikl ve spolupráci s neúnavným propagátorem nových stylů a hudebním moderátorem Radia 1, Josefem Sedloněm.

Projekt Music Infinity je koncipován jako série 10 koncertů, na kterých se zhruba každý měsíc během roku 2006 naživo představí vybraný interpret ze současné světové alternativní scény.

 

Reporty

 
Apparat a Autopilote v jednom reportu
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016