PARTYINFO

 

SENSATION WHITE

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Armin Van Buuren, Gabriel & Dresden, David Guetta, Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso, Michael Burian
Info:
info@unitedmusic.cz
 
 
Česká premiéra Sensation White je za dveřmi
Už příští sobotu se otevřou brány pražské Sazka Arény a pojmou zhruba patnáct tisíc bíle oblečených tanečníků. Kromě šesti slavných DJů uvidíte i 32 performerů, laserovou a pyrotechnickou show. Podle pořadatele je pořád ještě k mání pár vstupenek v kategorii Deluxe. Po akci vám Techno.cz přinese kromě fotek a reportu i velký rozhovor s Martinem Kučerou, zástupcem pořadatelské firmy United Music.
 
Taneční párty, která se za šest let své existence stala fenoménem fascinujícím statisíce lidi po celém světě, je zde. V sobotu 2. června pojme Sazka Aréna přibližně 15 000 lidí, kteří budou všichni do jednoho oblečeni v bílém. Kromě šestice špičkových DJů (Armin van Buuren, David Guetta, Gabriel&Dresden, Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso a Michael Burian) si dav užije 32 performerů a majestátní laserovou a pyrotechnickou „Space Show“.



Základní vstupenky byly vyprodány již dva měsíce před akcí. Ještě pořád však máte možnost dostat se na Sensation White – zbývá několik posledních vstupenek v kategorii Deluxe, které umožňují výhody jako vstup do klubového patra, VIP catering po celou dobu akce zdarma, apod. Tyto lístky bude možné zakoupit i na místě v pokladnách Sazka Arény před zahájením show.

Zajímavosti o Sensation White

Světoznámá taneční show s řadou performancí, akrobatických vystoupení, světelných, pyrotechnických a dalších efektů vyžaduje přípravu srovnatelnou například s koncertem Madonny. Výstavba pódií, příprava technologií a zázemí začnou již v pondělí 28. května a budou trvat až šest dní. Přibližně 150 tun aparatury a dalšího vybavení přiveze na plochu SAZKA ARENY 30 kamionů, vizualizace bude zajišťovat mj. 300 LED panelů a zvuk 300 kW l´Acoustics. Scéně bude dominovat otočné pódium, umístěné uprostřed plochy. Sensation White je bezpochyby největší a nejnákladnější halovou show, která kdy byla do České republiky přivezena.

Sensation White

Projekt Sensation White – The World´s Leading Dance Event, který vznikl v Holandsku v roce 2000, letos po prvé přiveze do České republiky agentura United Music Events. 2. června roku 2007 v pražské Sazka Aréně představí tuto jedinečnou show společně s holandskou partnerskou agenturou ID&T v rámci Sensation White World Tour. Česká republika se tak stane vedle Holandska, kde akce v roce 2000 vznikla, Německa či Belgie další zemí, kam tato legendární akce zavítá.



Unikátní koncept Sensation White představuje nejžádanější světové DJe, kombinuje speciální efekty, technologické novinky, fantastické performance a další jedinečné zábavní prvky, a hlavně vytváří neopakovatelnou atmosféru a zábavu pro desetitisíce návštěvníků, kteří jsou všichni oblečeni v bílém.

Více informací k Sensation White najdete na www.sensation-white.com, nebo na www.unitedmusic.cz.
 
Vodafone rozdává poslední lístky na Sensation White Sensation White hlásí vyprodáno! Na červnovou akci Sensation White zbývá posledních 1500 vstupenek Profily DJů k červnové Sensation White Z tiskové konference k Sensation White Sensation White: informace o předprodejích Sensation White: informace o předprodejích Sensation White příští rok v České republice

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Jardův report ze Sensation White Video ze Sensation White od Tweakmana První čtenářské video ze Sensation White
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016