PARTYINFO

 

SENSATION WHITE

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Armin Van Buuren, Gabriel & Dresden, David Guetta, Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso, Michael Burian
Info:
info@unitedmusic.cz
 
 
Česká premiéra Sensation White je za dveřmi Vodafone rozdává poslední lístky na Sensation White Sensation White hlásí vyprodáno! Na červnovou akci Sensation White zbývá posledních 1500 vstupenek
Profily DJů k červnové Sensation White
 
 
Bezesporu hlavní hvězdou SENSATION WHITE bude holandský dj a producent ARMIN VAN BUUREN. Tento stále usměvavý Holanďan patří již několik let k absolutní světové djské špičce. V žebříčku popularity britského časopisu DJ MAG letos obsadil druhé místo, čímž překonal svého neméně známého krajana Tiesta.

Poprvé se představil domácím fanouškům v roce 2005, kdy téměř sedmitisícový dav přivítal jeho vystoupení v T-Mobile Aréně s bouřlivým nadšením. Podruhé a naposledy jej zaplněná T-Mobile Aréna poctila ovacemi vloni v květnu na největší domácí halové party Transmission. Armin je nejen skvělý Dj, ale i úspěšný producent, který má na kontě desítky veleúspěšných hitů, remixů a alb.

Poslední album s názvem „10 Years“ mapuje jeho úspěšnou producentskou kariéru, a nalezneme na něm řadu skvělých skladeb, na kterých spolupracoval s mnoha známými umělci jako Ferry Corsten, Gabriel & Dresden, M.I.K.E., atd. Jeho vlastní radiovou show A State Of Trance poslouchají každý čtvrtek od roku 2001 miliony fanoušků po celém světě. Armin je spoluzakladatel labelu Armada, na kterém vydávají největší jména světové progressive a trance scény.

Z jeho vyhlášené noci Armin Only v Rotterdamu vyšlo nedávno druhé DVD. Armin van Buuren je bezpochyby jednou z největších hvězd, která se letos v České Republice představí. Je nám velikou ctí, že ho budeme moci vidět právě na SENSATION WHITE v Sazka Aréně.

www.arminvanbuuren.com

GABRIEL & DRESDEN /USA/
Josh Gabriel a Dave Dresden, tak zní celá jména dvou slavných Američanů, žijících a produkujích v San Francisku. Toto špičkové producentské a remixérské duo má na kontě celou řadu slavných hitů, které vytvořili sami nebo společně s dalšími velkými jmény jako Armin van Buuren, Markus Schulz, Motorcycle a dalšími.

Zremixovali takové hvězdy jako Madonna, Britney Spears, Dido či Annie Lenox. Jejich debutové album s názvem Gabriel and Dresden, které vyšlo v loňském roce, obsahuje 12 propracovaných skladeb s hity jako Sydney nebo Tracking Treasure Down. Hvězda této dvojice stále strmě stoupá vzhůru, o čemž svědčí 20. místo v anketě britského DJ Magu.

www.gabrielanddresden.com


DAVID GUETTA /FR/
Francouzský dj a producent David Guetta je skutečnou superstar na světovém tanečním nebi. V současné době je jedním z nejžádanějších house djs planety. Vytvořil koncept „F*** Me, I am Famous“, podle kterého pojmenoval řadu úspěšných kompilací, noc v klubu Pacha na Ibize a label, na kterém vydává jeden hit za druhým.  

David Guetta je i skvělý producent s mnoha megahity na kontě. Skladby jako „Just A Little More Love“ nebo „The World Is Mine“ zaznamenaly celosvětový úspěch a zařadily se mezi největší hity roku 2005. Součaným hitem je bezesporu skladba „Love Don't Let Me Go“, kterou vyprodukoval společně s The Egg, kterou mj. použila značka Citroën v reklamním spotu na řadu C4. David Guetta byl rovněž tváří značky L´Oreál.

David vystoupil na Sensation White v Amsterdamu v roce 2005 a 2006 a kromě Prahy jej dále čeká vystoupení na Sensation White v belgických Antverpách na konci března. Jeho jméno je rovněž ozdobou největších světových festivalů jako Creamfields, Mysteryland, Ultra či Global Gathering stejně jako nejvýznamnějších nocí v prestižních klubech po celém světě.

www.davidguetta.com

SANDER VAN DOORN /NL/
Sander Ketelaars alias SANDER VAN DOORN je dalším z řady mladých talentovaných holandských djů/producentů, který se může pochlubit řadou hitových singlů, úspěšných nejen ve své rodné zemi. Sander na sebe poprvé upozornil v létě 2005 remixem slavného hitu od The Police – S.O.S “Message in a bottle”, který později vyšel jako singl a lámal světové hitparády. Pod různými pseudonymy vydal a zremixoval celou řadu úspěšných skladeb, včetně megahitu Dance 4 Life of Tiesta. Bezpochyby dalším skvělým počinem byl remix Arctic Monkeys - When the Sun Goes Down, který se stal jedním z hitů loňského léta.

Sander Van Doorn také během jednoho roku zvládl umístění na 32. místě v Dj Mag Top 100, třikrát vystoupil v show na BBC Radio 1, namíchal kompilaci pro legendární festival Dance Valley a zahrál si na nejprestižnějších světových tanečních akcích.  

www.sandervandoorn.com


SEBASTIAN INGROSSO /SWE/
Švédský rodák ze Stockholmu Sebastian Ingrosso je na světové taneční scéně relativně novým jménem. Pokud se ale podíváme na jeho bohatou tvorbu, lehce překoná mnoho známějších kolegů. Společně se svými krajany tvoří producentskou party „Swedish House Mafia“, která ve složení Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Axwell a Steve Angello chrlí do světových hitparád jeden megahit za druhým.

Zejména se svým nejbližším spolupracovníkem Steve Angelem vyprodukoval celou řadu úspěšných skladeb a remixů. Můžeme jmenovat remixy pro Deep Dish, Mobyho, Röyksopp a další. Na kontě má rovněž mixované kompilace pro britský MIXMAG či label Subliminal. Jedním z jeho posledních úspěšných počinů je remix Erica Prydze a slavných Pink Floyd „Proper Education“. Sebastian je rezidentem klubů Amnesia na Ibize a londýnského Ministry of Sound. Jeho vystoupení na Sensation White bude zároveň českou premiérou.

www.myspace.com/sebastianingrosso

 
MICHAEL BURIAN /CZ/
Při výběru jediného domácího interpreta, který vystoupí na SENSATION WHITE, bylo rozhodování jednoduché. MICHAEL BURIAN právem patří již několik let k domácí djské elitě a kromě úspěchů v domácím prostředí má své příznivce v zahraničí, kde pravidelně vystupuje.

Agentura UNITED MUSIC je přesvědčena o jeho kvalitách, které několikrát potvrdil na velkých akcích doma i venku, a jsme rádi, že právě Michael bude reprezentovat domácí scénu na tak prestižní akci jako je SENSATION WHITE. Michael Burian je profesionál a jsme si jisti, že na SENSATION odvede jako vždy skvělou práci a tradičně nadchne publikum svým unikátním stylem.

www.michaelburian.com

 
 
Z tiskové konference k Sensation White Sensation White: informace o předprodejích Sensation White: informace o předprodejích Sensation White příští rok v České republice

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Jardův report ze Sensation White Video ze Sensation White od Tweakmana První čtenářské video ze Sensation White
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016