PARTYINFO

 

SENSATION WHITE

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Armin Van Buuren, Gabriel & Dresden, David Guetta, Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso, Michael Burian
Info:
info@unitedmusic.cz
 
 
Česká premiéra Sensation White je za dveřmi Vodafone rozdává poslední lístky na Sensation White
Sensation White hlásí vyprodáno!
Taneční megaakce Sensation White, dosud největší indoorová akce, jaká byla do České republiky přivezena, se setkala s obrovským prodejním úspěchem. Již dva měsíce před akcí byly všechny základní lístky vyprodány. 70% lístků bylo prodáno již krátce po zahájení předprodeje, ještě před oznámením účinkujících.
 
Agentura United Music Events během dvou let svého působení představila už desítku úspěšných projektů, kde vystoupily největší světové hvězdy elektronické hudby. Díky těmto úspěchům dostala možnost uspořádat letos první ročník Sensation White – nejslavnější taneční party na světě, která vyprodává sportovní arény v zemích jako Holandsko, Německo či Belgie, a kde je podmínka účasti
vstup v bílém oděvu.

O obrovské popularitě tohoto fenoménu svědčí i fakt, že 70% základních vstupenek bylo prodáno během jediného měsíce, aniž by byla známa jména účinkujících Djs. Nyní, dva měsíce před akcí, jsou tyto vstupenky beznadějně vyprodány.

Zůstává pouze několik málo vstupenek v kategoriích GOLDEN a DELUXE, které jsou poslední šancí, jak se stát součástí této jedinečné události. Tyto vstupenky zahrnují výhody, které skvělý zážitek z párty v bílém ještě umocní: vstup do klubového patra, VIP catering po celou dobu akce zdarma, apod.

Poslední zájemci tak mají možnost zúčastnit se spektakulární show, vystoupení 32 performerů a především nejslavnějších světových DJs jako jsou Armin van Buuren, David Guetta, Gabriel&Dresden, Sander van Doorn, Sebastian Ingrosso. Z českých umělců vystoupí Michael Burian.

Více informací o akci Sensation White naleznete na www.sensation-white.com, nebo na www.unitedmusic.cz.

 
Na červnovou akci Sensation White zbývá posledních 1500 vstupenek Profily DJů k červnové Sensation White Z tiskové konference k Sensation White Sensation White: informace o předprodejích Sensation White: informace o předprodejích Sensation White příští rok v České republice

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Jardův report ze Sensation White Video ze Sensation White od Tweakmana První čtenářské video ze Sensation White
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016