PARTYINFO

 

ST.YX CZECH DANCE

Datum konání:
29.09.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Nifty, Daun, MeryEn, mEN, L'Sada
Info:
http://www.czech-dance.com
 
 
Czech Dance ve Styxu
Agentura Czech Dance, uvádí po prazdninách dne 29. září další pokračování svojí pravidelné noci v klubu St.yx s názvem Czech Dance.
 

Stylově bude tento večer průlet mezi: Progressive house, house, Trance a Tech-house

Na této party budeme presentovat jak naše bookingové djs tak budeme zvát, alespoň jednoho hostujícího dje / djku / Live seskupeni + tanečníky, bubeníky nebo jiné performance.

Takže na koho se budete moc přijít podívat tento měsíc:

L’Sada (Strobe.cz)
tento borec, který k nám přijede až ze Zlína. A představí se nám se svým zbrusu novým setíkem. Jako Dj si již zahrál na řadě akcích po celé ČR a slovensku, hrával i jako stalý dj na Kiss Publikum, je spoluzakladatel agentury clublife.cz, ze které později odešel do Strobe.cz.Za gramofony je jako doma, jeho mixi mají výbornou dynamiku a příběh. Takže se už moc těšíme, co si pro nás tentokráte připravil.

MeryEn (Czech-Dance)
Stylově se pohybuje na platformě house a jejich odnoží. Nebojí se experimentovat a tak v jejím setuzazní i lahůdkové singly s lámaným beatem nebo zajímavým soundem jiných hudebních stylů.

Nifty (Czech-Dance)
který se tentokráte poprvé představí se svým progressivním setem v Ableton Live + keyboard. + live bubeník

Daun (Czech-Dance)
Jeho styl se vyvážený, technicky čistý, nebeský progressivní house až techtrance. Jeho podání je velmi osobité a vyznačuje se velkým zápalem, který snoubí jeho elegantní styl v opravdový zážitek. Tento příjemný, vždy usměvavý dj, Vám otevře Vaše srdíčka a oddá Vás tanečnímu zápalu, který bude prostupovat skrze Vaše těla i duši.

mEN (Czech-Dance)
Vzhledem k tomu, že djingu se věnuje teprve poměrně krátkou dobu, rád se nechává ovlivňovat různými formami trancu (psy trance, progresivní trance, atmosférický dreamtrance). Mezi jeho oblíbené labely patří LostLanguage a Bandung. Díky kvalitním a kreativním mixům produkuje hudbu, která Vás dokáže strhnout.

Více info na www.czech-dance.com nebo www.clubstyx.cz

Adresa akce je: Sokolovská 144/349, 186 00 Praha 8, Karleen City 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016