PARTYINFO

 

HIPHOP NIGHT

Datum konání:
23.09.2006 - sobota
Místo konání:
Znojmo - DeJavu
DJs:
Kato, Skupla, Chef3, Záboj, Dvořka
Live:
Prago Union, Individuo Rock'n'roll Band, Fity & Wrach + Dash, Města Sput
Popis:
vstup 90 czk
 
 
Prago Union ve znojemském DeJavu
23. září se ve znojemském klubu DeJavu představí pražská hiphopová parta Prago Union.
 

Hééééj, hoooouuu!!! Hip-hop je tu. Nenechte si ujít vystoupení známé kapely Prago Union v sobotu 23. 9. 06 v klubu DeJavu ve Znojmě.

Těm, co nic neříká název Prago Union, budou jistě znát jejího hlavního člena Kata aka Defa z bývalého hip-hopového uskupení Chaozz nebo Rigor Mortis. Během večera vystoupí i další kapelky jako: Města Sput (znojmo), Fity & Wrach + guest Dash (Břeclav), Individuo Rock´n´Roll Band (Znojmo). Nebude chybět ani taneční show breakového uskupení CSB /crazy step breakers - znojmo/.

Nadšenci stolního fotbálku si můžou zahrát turnájek o ceny, kde 1. cena bude basa piv + věcné ceny od značky Meat Fly z místního sk8 shopu Subform.

No a samozřejmě, že již zmíněný hip-hopový unikát Kato si nenechá ujít možnost předvést své umění scratche a hraní z desek po boku svého kolegy dje Skuply (taktéž z Prago Union).

Začátkem večera budeme pouštět oldschool videoklipy (naughty by nature, wu-tang-clan, gang star, cypres hill, atd.). Samozřejmě, že vše, co se bude dít v klubové části našeho podniku (taneční parket a dj pult), bude přenášeno přes projektor na plátno do koktejl baru.

Jóóó,...bude to nářez, tak si to nenechte ujít.

Více info na www.bardejavu.com .

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016